Online Colgate Graduation Event

Door: NVM-mondhygienisten & Colgate

Om alle net afgestudeerde mondhygiënisten te feliciteren en succes te wensen met het begin van hun loopbaan organiseren NVM-mondhygiënisten en Colgate op 13 oktober, 19.00 uur, een online Graduation Event!

Je studie is succesvol afgerond, maar ben je klaar voor de professionele start van je carrière? Tijdens dit interactieve event delen we verhalen van ervaren mondhygiënisten. Ze vertellen over hun ervaringen uit het begin van hun loopbaan en geven de beste tips & tricks voor starters! Daarnaast verzorgen wij twee korte lezingen over het werk in de praktijk en de preventieve rol van de mondhygiënist. Uiteraard geven we ook antwoord op al jullie vragen!

De eerste lezing wordt gegeven door mondhygiënist Marit Verschuuren-Kuijer. Ze zal door middel van een korte lezing de preventieve rol van de mondhygiënist in de praktijk behandelen en jullie voorzien van de beste tips over de preventiemethode Gewoon Gaaf.

De tweede lezing; “Van stuntelende student tot paro-perfectionist”, wordt gegeven door Nikki van der Corput. Nikki is al 5 jaar actief als mondhygiënist en zal jullie meenemen door de eerste jaren van haar professionele loopbaan en het begin als paro-perfectionist!

Namens NVM-mondhygiënisten en Colgate nodigen wij jullie van harte uit om gratis deel te nemen aan deze inspirerende avond. Met deelname aan dit event zorgen wij dat je een leuk cadeau thuis gestuurd krijgt, als felicitatie voor het behalen van je diploma!

Informatie over de inschrijving

Uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event sturen we een link van het webinar per mail. Geef daarnaast in de opmerkingen het jaar van afstuderen en de naam van de Hogeschool aan.

Let op: Met aanmelding voor dit event geef je toestemming aan NVM-mondhygiënisten om de gegevens te delen met Colgate voor het verzenden van het cadeau. Colgate mag deze gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken of bewaren.


Inschrijven voor Online Colgate Graduation Event

Ben je NVM-lid of heb je een (gast)account? Log dan nu in.
 
Plaats
Startdatum
wo 13 oktober 2021
Prijs
0
 

Persoonsgegevens

Adresgegevens


NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl