Dit nieuwsbericht is langer dan 12 maanden geleden gepubliceerd. De informatie kan verouderd zijn. Bekijk ons nieuwsoverzicht voor actualiteiten.

dinsdag 15 november 2022

Aangepaste betalingsregeling KRM

Met de komst van het PE-dossier is ook de betalingsregeling bij het KRM aangepast. Vanaf 2023 betaal je niet langer meer voor KRM-registratie, maar voor het online portfolio in PE-online. Als je je aanmeldt voor een PE-dossier betaal je éénmalig inschrijfgeld (€25,-). Daarna betaal je jaarlijks, tot wederopzegging, in januari voor het gebruik van je PE-dossier.

Let op! Indien je geen gebruik meer wilt maken van je PE-dossier en/of je wilt uitschrijven bij het KRM, verstuur dan vóór 1 december 2022 een schriftelijk verzoek tot uitschrijving. Je kunt dit doen door het formulier ‘Verzoek om uitschrijving uit het KRM’ te versturen naar het KRM-bureau.

Schrijf je je ná 1 december uit, dan ontvang je het eerstvolgende kalenderjaar de jaarfactuur. Uiteraard kun je dan tot 31 december van dat jaar nog gebruikmaken van het PE-dossier.

Ook als je je niet kunt herregistreren blijft je PE-dossier behouden en dien je je dus formeel (voor 1 december) uit te schrijven om het volgende jaar geen factuur te ontvangen.

Lees hier de volledige betalingsregeling op de website van het KRM.

Het PE-dossier, hoe zat het daar ook alweer mee?

Het PE-dossier vervangt het KRM-aspirantenregister. Het dossier is voor iedere mondhygiënist en vierdejaarsstudent Mondzorgkunde toegankelijk en de drempel van gewerkte uren en behaalde punten is hiermee komen te vervallen. Met het PE-dossier kun je online een betrouwbaar dossier opbouwen en, als je het ambieert, toewerken naar een KRM-registratie.

Ben je al KRM-geregistreerd en wil je dit zo houden? Dan hoef je niets te doen. Je hebt namelijk al een PE-dossier gekoppeld aan jouw registratie.

Lees hier hoe je je kunt aanmelden en wat de kosten zijn.

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl