dinsdag 04 februari 2020

Deze website is vernieuwd!

Vanaf vandaag is het ledenportaal van deze website vernieuwd! Dit geldt ook voor de website van NVM-educatie, www.educatie-mondhygienisten.nl.

In de afgelopen periode hebben we veel stappen gemaakt om de ledenwebsite gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. De ledenwebsite is een belangrijk communicatiemiddel tussen bestuur, verenigingsbureau en leden. Je kunt er onder meer terecht voor het inschrijven voor evenementen en bijeenkomsten georganiseerd door NVM-mondhygiënisten, en voor cursussen van NVM-educatie. Daarnaast houden we je via de website op de hoogte van nieuws vanuit de vereniging en vanuit mondzorgland. Via de ledenwebsite heb je bovendien toegang tot uiteenlopende documenten en informatie die voor jou als mondhygiënist van belang zijn.

We hebben de volgende verbeteringen doorgevoerd:

 • Het inloggen is vereenvoudigd doordat je voortaan kunt inloggen met je e-mailadres (hetzelfde e-emailadres waarop je deze mailing ontvangt) en een zelfgekozen wachtwoord. Dit nieuwe wachtwoord maak je zelf aan zodra je voor het eerst gaat inloggen op de website.>> Herstel je wachtwoord via deze link en log in. <<
  Het is noodzakelijk dat je met een uniek e-mailadres bij ons geregistreerd staat. Bij voorkeur met een privé-mailadres, geen algemeen praktijk-mailadres.
  Studenten die met hun studenten-mailadres bij ons
  staan ingeschreven, vragen we deze aan te passen naar het privé-mailadres, zodat we ook na de studie contact kunnen blijven houden.
  Leden die met hetzelfde e-mailadres staan ingeschreven als een ander lid, krijgen van ons bericht met instructies hoe ze hun e-mailadres kunnen aanpassen.

 

 • Je kunt voortaan bijna al je persoonlijke gegevens én je praktijkgegevens aanpassen binnen je eigen ledenprofiel. Zou je, wanneer je voor het eerst inlogt, je gegevens goed willen controleren en waar nodig aanpassen? Deze gegevens hebben wij niet alleen nodig voor onze eigen administratie, maar gebruiken we (indien je toestemming geeft) ook voor de nieuwe interactieve, online ledengids die we binnenkort lanceren. Via de nieuwe online ledengids kun je gemakkelijk contact zoeken met collega-mondhygiënisten.

 

 • De ledenwebsite is overzichtelijker en gebruiksvriendelijker gemaakt. We werken daarnaast continu aan verbeteringen en actualiseren de website dagelijks.

 

 • De zoekfunctie mondhygiënisten op de consumentenwebsite is sterk verbeterd. Alle NVM-mondhygiënisten kunnen hier voortaan in worden weergegeven (mits je hiervoor toestemming hebt gegegeven), en het is gebruiksvriendelijker geworden. KRM-geregistreerde mondhygiënisten die niet lid zijn van NVM-mondhygiënisten verdwijnen uit de zoekmodule, omdat het KRM tegenwoordig met een eigen database werkt.

 

 • Nieuwe leden kunnen zich voortaan veel makkelijker inschrijven via de website. In een paar eenvoudige stappen hebben ze zich aangemeld als nieuw lid.

 

Heb je vragen over het nieuwe ledenportaal, dan kun je contact opnemen met NVM-mondhygiënisten via bureau@mondhygienisten.nl of tel. 030-6571013.

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl