vrijdag 26 november 2021

Heb jij behoefte aan ervaringen uitwisselen over werken met kinderen (jeugdtandverzorging)?

Ben je (onder meer) werkzaam in de jeugdtandverzorging/kindertandheelkunde of werk je in de mondzorgpraktijk specifiek met kinderen? NVM-mondhygiënisten heeft samen met de Nederlandse Verenging voor Kindertandheelkunde (NVvK) het plan opgevat om te bekijken of er behoefte bestaat om binnen dit werkveld in contact te komen met elkaar.

Wat is er mooier dan met elkaar ervaringen uit te wisselen over de verschillende preventieprogramma’s, te brainstormen, intervisie en het wiel niet opnieuw te hoeven uitvinden?

Vandaar dat we voor een snelle inventarisatie een korte enquête hebben opgesteld (max. 2 min) om te peilen of jullie hier behoefte aan hebben en op welke wijze. In 2022 zullen we dan bij jullie terugkomen met onze gezamenlijke plannen. Wellicht ontvangen jullie dus ook vanuit de NVvK en/of via je werk- of opdrachtgever de vraag of je mee wilt werken aan deze inventarisatie. Uiteraard hoef je de enquête maar eenmaal in te vullen.

Vul de enquête in

Help je mee om in 2022 nog meer aandacht aan de jeugd te besteden? Werk je samen in de praktijk met collega-mondhygiënisten die deze enquête niet ontvangen hebben? Stuur de link dan door.

Alvast bedankt voor je deelname!

 

De enquête kun je ook (op een ander apparaat) invullen via onderstaande QR-code:

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl