Dit nieuwsbericht is langer dan 12 maanden geleden gepubliceerd. De informatie kan verouderd zijn. Bekijk ons nieuwsoverzicht voor actualiteiten.

dinsdag 19 april 2022

Inschrijving geopend lustrumcongres & feest 23 september 2022

Schrijf je in voor ons lustrumcongres met diner & feestavond op vrijdag 23 september van 9.30 uur tot in de kleine uurtjes in Musis Sacrum Arnhem.

Het congresprogramma bevat lezingen over preventie, paro-endo problematiek, de frustraties van furcaties en shared decision making. Verder is er een uitgebreide beursvloer. We sluiten het congres af met een gezellige borrel. Daarna krijg je de gelegenheid om met een gids Arnhem te verkennen. Bekijk het volledige programma.

In de avond barst het feest, inclusief diner, los. De smaragd staat voor een 55-jarig jubileum en is een schitterende steen. Daarom nodigen wij je uit om op deze avond te fonkelen, schitteren en shinen! Zorg dus dat jij je feestjurk, glitterpak en glimmende schoenen uit de kast trekt en met ons een stralende avond tegemoet gaat.

Wil jij samen met ons het 55-jarig bestaan vieren? Kijk op onze website www.nvmcongres.nl of schrijf je meteen in! (Scroll naar beneden en maak je keuze uit de inschrijfmogelijkheden.)

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl