donderdag 30 januari 2020

Let op: website van vrijdag t/m maandag NIET BEREIKBAAR

Vanaf morgenochtend 8.00 uur is deze ledenwebsite tijdelijk niet bereikbaar vanwege groot onderhoud. Dit geldt eveneens voor de website van NVM-educatie (www.educatiemondhygienisten.nl). Maandag in de loop van de dag is de website weer bereikbaar. Houd er rekening mee dat jullie in de tussentijd onder meer geen actualiteiten kunnen lezen op deze website, dat je geen documenten kunt downloaden en je niet kunt inschrijven voor bijeenkomsten en voor cursussen van NVM-educatie.

Na de werkzaamheden zal deze ledenwebsite verregaand geoptimaliseerd zijn. Dit zorgt ervoor dat het inloggen voortaan makkelijker zal zijn, dat de ledenwebsite overzichtelijker en gebruiksvriendelijker wordt, dat jullie meer zelf kunnen aanpassen binnen de eigen gegevens, dat nieuwe leden zich makkelijker online kunnen inschrijven, en zo zijn er nog enkele optimalisaties die worden doorgevoerd.

Voor nu betekent het onderhoud dat vanaf morgenochtend (vrijdag 31 januari) 8.00 uur de ledenwebsite NIET BEREIKBAAR is. In de loop van maandag 3 februari zal het weer functioneren. We brengen jullie hier t.z.t. van op de hoogte. Vanaf dat moment kan je op de ledenwebsite inloggen met nieuwe inloggegevens, namelijk met het e-mailadres waarmee je bij ons geregistreerd staat en met een zelfgekozen wachtwoord. Informatie hierover volgt nog.

Bij vragen kun je (binnen kantoortijden) contact opnemen met NVM-mondhygiënisten via bureau@mondhygienisten.nl of tel. 030-6571013.

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl