dinsdag 16 november 2021

Najaarscampagne gestart: help mee de mondhygiënist op de kaart te zetten!

Afgelopen vrijdag hebben we tijdens ons NVM-najaarscongres de najaarscampagne afgetrapt! Alle aanwezige leden hebben een mooi promotiepakket met posters en flyers meegekregen. Als je lid bent en het pakket via onze website hebt aangevraagd, ontvang je die deze woensdag of donderdag op de mat. Daarnaast is de grootschalige advertentiecampagne op Google, Facebook en Instagram van start gegaan. Dit alles om de mondhygiënist verder bij het Nederlandse publiek op de kaart te zetten. Specifiek willen we met de huidige campagne duidelijk maken wat de rol en de professionaliteit van de mondhygiënist is in het mondzorgteam, en op deze manier de mondhygiënist positioneren als expert in de preventieve mondzorg.

Doe je ook mee aan de verspreiding van de campagne? Houd dan onze socialmediakanalen in de gaten, want de posts die wij plaatsen kun je ook weer gemakkelijk delen via je eigen kanalen. Daarnaast kun je, als je lid bent van NVM-mondhygiënisten, de banners en posts rechtstreeks op je website en socialmediakanalen plaatsen. Via onderstaande button kun je (als lid) de verschillende digitale materialen downloaden en ze vervolgens op je eigen kanalen plaatsen:

Download de online toolkit

Laten we samen de kennis over ons vak vergroten en werken aan een stevige positie van de mondhygiënist in Nederland! #samensterk

 

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl