Dit nieuwsbericht is langer dan 12 maanden geleden gepubliceerd. De informatie kan verouderd zijn. Bekijk ons nieuwsoverzicht voor actualiteiten.

dinsdag 09 augustus 2022

Nieuwsbrief 6 evaluatieonderzoek ‘Experiment geregistreerd-mondhygiënist’ en oproep deelname

Hierbij de zesde e-nieuwsbrief van het evaluatieonderzoek ‘Experiment geregistreerd-mondhygiënist’. Het evaluatieonderzoek wordt in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) gedurende het experiment uitgevoerd door het onderzoeksteam Taakherschikking van het Maastricht UMC+. De gegevens uit dit evaluatieonderzoek worden door het ministerie van VWS gebruikt om een goed onderbouwd besluit te nemen of de mondhygiënist definitief de zelfstandige bevoegdheid krijgt voor de voorbehouden handelingen. Bekijk de nieuwsbrief.

Monitoring
Half augustus kun je als geregistreerd-mondhygiënist weer een verzoek ontvangen van het onderzoeksbureau van het MUCM+ om mee te doen aan de laatste evaluatie van het experiment tijdelijke bevoegdheid mondhygiënist. We nodigen dan ook alle 721 geregistreerd-mondhygiënisten van harte uit om aan deze laatste dataverzameling mee te werken. Hulp nodig bij het invullen van de vragenlijst? Maak dan gebruik van een van onze helpdeskmomenten op 31 augustus of 8 september of neem deel aan de webinar op 6 september. Inschrijven kan via de evenementenpagina. Ook als je geen lid bent van NVM-mondhygienisten kun je hier zonder kosten aan deelnemen door een mailtje te sturen aan bureau@mondhygienisten.nl. Lees meer via: https://www.nvmmondhygienisten.nl/nieuws/monitoring-experiment-webinar-en-helpdesk/

Persoonlijke interviews
Onderdeel van het evaluatieonderzoek zijn ook persoonlijke interviews met de deelnemers waarin het onderzoeksteam met je in gesprek gaat over het experiment en de zelfstandige bevoegdheid. Ook daarvoor zijn we op zoek naar geregistreerd-mondhygiënisten. Heb je interesse om hieraan deel te nemen, laat het ons dan weten via bureau@mondhygienisten.nl.

Heb je nog vragen naar aanleiding van de nieuwsbrief over het evaluatieonderzoek? Neem dan gerust contact op met het onderzoeksteam via: onderzoek.taakherschikking@mumc.nl

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl