dinsdag 28 september 2021

Respons tweede nameting van het evaluatieonderzoek ‘Experiment geregistreerd mondhygiënist’

Ben je geregistreerd-mondhygiënist? Doe mee aan het onderzoek en lever je gegevens aan bij de onderzoeksgroep van het MUMC+. Deadline insturen vragenlijsten tweede nameting: 30 september 2021.

In de derde nieuwsflits vind je de actuele respons op de tweede nameting van het evaluatieonderzoek ‘Experiment geregistreerd mondhygiënist’. Van de 458 geregistreerd-mondhygiënisten hebben tot nu toe 32 mondhygiënisten gereageerd. Daarnaast 6 tandartsen, 7 collega-mondzorgverleners en 14 patiënten.

Ben je geregistreerd-mondhygiënist en heb je nog niet gereageerd op de uitnodiging om mee te doen aan deze tweede fase van het onderzoek? Wij zien graag dat het advies aan de minister zo volledig mogelijk is. Hoe meer informatie beschikbaar is, hoe beter het advies vormgegeven is. Jouw bijdrage in tijd is daarom ook een waardevolle investering in de toekomst van de mondhygiënist.

Heb je je als mondhygiënist recent geregistreerd in het BIG-register? Laat het ons via een e-mail aan bureau@mondhygienisten.nl weten. Wij houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen met betrekking tot het experiment.

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl