Dit nieuwsbericht is langer dan 12 maanden geleden gepubliceerd. De informatie kan verouderd zijn. Bekijk ons nieuwsoverzicht voor actualiteiten.

dinsdag 17 mei 2022

Schrijf je uiterlijk 19 mei in voor het Young Professional Event 2022

Wil je weten hoe het is om in het buitenland te werken? Ben je benieuwd naar hoe jij duurzamer kunt werken? Kom dan naar het Oral-B NVM Young Professionals Event op zaterdag 21 mei a.s. van 12.45 tot 17.00 uur in DeFabrique in Utrecht. Het thema is: All around the world – Samen naar een duurzame toekomst. Dit event is voor alle mondhygiënisten toegankelijk. Je kunt je t/m donderdag 19 mei om 23.59 uur hiervoor inschrijven.

Voor deelname aan het Young Professionals Event ontvang je 2,5 KRM-punten. Guus Bok, zingende quizmaster, is op deze dag dagvoorzitter. Therese Elkebout en Liza van Loo vertellen over vrijwilligerswerk en regulier werk in het buitenland. Yolanda Francis gaat in gesprek met NVM-mondhygiënisten. Oral-B houdt een interactieve sessie over innovatie. Prof. dr. Dagmar Else Slot en Melanie Hayes (uit Australië) presenteren over stappen in je carrière als mondhygiënist gecombineerd met duurzaamheid. Denise Calzolri (uit Italië) presenteert over Personal Branding. Daarna is er een gezellige borrel met uitdagende pubquiz, waarmee je Efteling kaarten kunt winnen. Bekijk het volledige programma.

Doe jij ook mee de winactie? Via Instagram kun je in de week voor het event nog meedoen aan een winactie van Oral-B. De prijs is een Oral-B iO limited special edition. De winnaar wordt tijdens de sessie van Oral-B bekend gemaakt.

Schrijf je nog snel in het Young Professionals Event!

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl