Dit nieuwsbericht is langer dan 12 maanden geleden gepubliceerd. De informatie kan verouderd zijn. Bekijk ons nieuwsoverzicht voor actualiteiten.

vrijdag 12 november 2021

Terugblik NVM-najaarscongres

Vandaag konden we na een lange periode eindelijk weer fysiek samenkomen voor het NVM-najaarscongres! En wel in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Thema van het congres was ‘Het belang van vroegsignalering: van Anamnese tot Zorgverlening’. Naast een interessant inhoudelijk programma met onder andere lezingen over de klinische praktijkrichtlijn antitrombotica, (onder)voeding en mondgezondheid en drugsgebruik en mondgezondheid, was er voldoende tijd de uitgebreide standhoudersmarkt te bezoeken en daarmee kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mondzorg. Én het was de ideale gelegenheid om elkaar weer fysiek te ontmoeten. We hebben flink bijgepraat met collega’s en (mede)studenten uit het hele land. Daarnaast werd de NVM Oral-B Studieprijs uitgereikt, de prijs voor de beste afstudeerscripties van studenten Mondzorgkunde.

We willen alle aanwezigen bedanken; alle bezoekers, dagvoorzitter Suzanne Spliethoff, de sprekers, standhouders, medewerkers van de Midden Nederland Hallen en verder iedereen die heeft bijgedragen aan deze dag. Wij kijken terug op een zeer geslaagd congres! Binnenkort delen we alle foto’s én de aftermovie met je.

 

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl