vrijdag 20 november 2020

Vacature Accountmanager NVM-educatie (24-32 uur)

Wil jij een commerciële bijdrage leveren

aan het succes van NVM-educatie?

 

Dan ben je wellicht de kandidaat voor de functie van

 

Accountmanager NVM-educatie

(24-32 uur)

 

 

NVM-mondhygiënisten is de beroepsorganisatie voor mondhygiënisten in Nederland. NVM-mondhygiënisten neemt een niet meer weg te denken positie in de mondzorg in, en staat borg voor professionele preventieve mondzorg. NVM-mondhygiënisten zet zich in voor een stevige positie van de beroepsgroep, met kwaliteit als onderscheidend element.

Het NVM-bureau is gevestigd in Utrecht en er werken 18 gedreven medewerkers.

Met een gevarieerd cursusaanbod maakt het nascholingsinstituut NVM-educatie het voor haar leden nóg aantrekkelijker om te investeren in kwaliteit. De cursussen zijn ontwikkeld voor mondhygiënisten en vormen het basisprogramma om te kunnen blijven voldoen aan de professionele standaard van het beroep mondhygiënist.

 

Wat is de uitdaging?

NVM-educatie levert al sinds jaar en dag een hoge kwaliteit aan cursussen. Om deze cursussen nóg beter in de markt te zetten en het marktaandeel van NVM-educatie verder te vergroten, zijn we op zoek naar een gedreven, zelfstandig acterende accountmanager.

Als accountmanager ben je onderdeel van het kleine team van NVM-educatie. Jij bent verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van het huidige klantenbestand door acquisitie en klantbeheer, en voor het relatiebeheer met onze bestaande klanten. De (potentiële) klanten van NVM-educatie zijn divers, maar het betreft uiteraard allemaal professionals in de mondzorg. Wij zoeken een gedreven accountmanager, met affiniteit voor de (mond)zorg. Jouw drive, persoonlijkheid en inzet vinden wij belangrijker dan je kennis en ervaring op het gebied van de mondzorg. Je voelt je happy in een resultaatgerichte omgeving, en bent altijd op zoek naar verbetering van je eigen presteren en dat van de mensen om je heen. Een van de belangrijkste pijlers binnen jouw functie is het aangaan van duurzame relaties en klanten echt helpen met hun bij- en nascholingsbehoefte.

 

Wat voor profiel?

Voor deze functie zoeken we iemand met het volgende talent:

  • je hebt een hbo-werk- en denkniveau
  • je hebt affiniteit met de (mond)zorg
  • je bent communicatief sterk en sociaal vaardig
  • je bent analytisch, nauwkeurig en sterk marketing- en salesgericht
  • je bent een zelfstandige, enthousiaste, slagvaardige teamwerker en hebt een flexibele instelling
  • je bent pro-actief, ondernemend en vasthoudend
  • je hebt overtuigingskracht en netwerkvaardigheden waarmee je resultaten weet te bereiken, ook wanneer je daarbij tegenslag ondervindt
  • je ziet altijd kansen en oplossingen, en hebt een positieve grondhouding
  • je bent zeer resultaatgericht, zonder kwaliteit uit het oog te verliezen, en ziet de pluspunten in van een analytische aansturing
  • je vindt een flexibele indeling van de te werken uren plezierig.

 

Wat bieden wij?

Per januari 2021 een interessante functie (24 uur) in een team met professionals waarin je invloed hebt op de mondzorg van morgen. Het salaris wordt gebaseerd op functiegroep 45 van de CAO Ziekenhuizen – min. € 2.251,-  en max. € 3.225,- bij een 36-urige werkweek.

 

Heb je interesse?

Als je deze uitdaging aan wilt gaan, schrijf dan een motivatiebrief en een cv aan Sjef de Graauw, de intern directeur van NVM-mondhygiënisten. Mail deze naar sjef.degraauw@mondhygienisten.nl. Zorg er voor dat in deze cv en motivatie duidelijk blijkt dat je een echte salestijger bent, die acquisitie niet alleen niet uit de weg gaat, maar er zelfs een uitdaging in ziet, en tegelijkertijd kan bouwen aan goede relaties met onze (potentiële) klanten. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via 030-6571013.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl