maandag 25 april 2022

Young Professionals Event toegankelijk voor alle mondhygiënisten

Op zaterdag 21 mei van 12.45 tot 17.00 uur organiseren wij in samenwerking met Oral-B het Young Professionals Event 2022. Dit event is, anders dan eerder gecommuniceerd, voor alle mondhygiënisten opengesteld.

In DeFabrique in Utrecht duiken we samen via interessante workshops en interactieve talks in het thema ‘All Around The World’. We laten zien hoe het is om als mondhygiënist werkzaam te zijn in andere delen van de wereld en hoe je daar terecht komt. Ook staat het samen werken naar een duurzame toekomst in ons vakgebied centraal op deze dag. De dag wordt geleid door onze zingende quizmaster Guus Bok. Hij neemt ook een aantal hersenbrekende vragen mee en is er een mooie prijs te winnen! Verder hebben we onder andere prof. Dagmar Else Slot, Melanie Hayes uit Australië en Denise Calzolari uit Italië uitgenodigd om hun kennis en ervaringen deels online te delen, over hoe ze in het buitenland terecht zijn gekomen en op welke manier duurzaamheid een rol speelt binnen hun werkzaamheden. Er zijn twee KRM-punten aan het Young Professionals Event toegekend. Bekijk het programma of schrijf je meteen in.

Voorafgaand aan het Young Professionals Event vindt de hybride Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats. Heb jij je al opgegeven voor de online versie van de ALV, maar wil je die reservering graag omzetten in verband met het bezoeken van het YP-event, neem dan even contact op met het NVM-bureau via bureau@mondhygienisten.nl.

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl