NVM-educatie mondhygiënisten

Het nascholingsinstituut NVM-educatie mondhygiënisten is een initiatief van Stichting NVM – Onderzoek en Scholing. Met een gevarieerd cursusaanbod maakt NVM-mondhygiënisten het voor haar leden nóg aantrekkelijker om te investeren in kwaliteit.
crkbo_instelling

Cursusaanbod

De cursussen zijn ontwikkeld voor mondhygiënisten en vormen het basisprogramma om te kunnen blijven voldoen aan de professionele standaard van het beroep mondhygiënist. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel bij NVM-educatie. De scholing wordt kleinschalig aangeboden waardoor er ruimte is voor interactie met de groep, wat bij sommige cursussen betekent dat er sprake is van individuele aandacht en/of begeleiding door de docent.

Alle cursussen van NVM-educatie zijn goedgekeurd door het KRM. Aan onze cursussen die volledig vallen onder de CanMeds Mondzorg, Mondzorg in combinatie met Communicatie of Mondzorg in combinatie met Kennis en Wetenschap zijn Mondzorg-punten toegekend. Aan alle overige cursussen zijn KRM-punten toegekend.

Ben je pas afgestudeerd, een mondhygiënist met ervaring of een herintreder? Bij NVM-educatie kun je terecht voor scholing naar wens. Zowel NVM-leden als niet-leden (mondhygiënisten) kunnen zich inschrijven voor de cursussen van NVM-educatie mondhygiënisten.

Ga voor meer informatie en inschrijven naar de cursusagenda. Inschrijven kan ook per e-mail of door het Inschrijfformulier cursussen NVM-educatie te downloaden en na invulling via scan terug te mailen.

 

Bekijk de pdf van het cursusprogramma 2020.

 

Cursussen op maat en locatie

Een groot deel van de cursussen zijn ook op locatie te organiseren voor jouw praktijk, ICO-groep of regio. Vraag vrijblijvend informatie aan bij het cursusbureau of download het Aanvraagformulier cursus op maat/ locatie en stuur dit ingevuld (per e-mail of post) naar NVM-educatie.

 

Contactgegevens

Stichting NVM – Onderzoek en Scholing
NVM-educatie mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein

T  030 – 65 71 985
F  030 – 65 71 859
educatie@mondhygienisten.nl

 

Informatie (downloads):
Leveringsvoorwaarden NVM-educatie 2020
Klachtenregeling NVM-educatie

 

Kies NVM-educatie, hét nascholingsinstituut voor alle mondhygiënisten!

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl