NVM-educatie mondhygiënisten

Het nascholingsinstituut NVM-educatie mondhygiënisten is een initiatief van Stichting NVM – Onderzoek en Scholing. Met een gevarieerd cursusaanbod maakt NVM-mondhygiënisten het voor haar leden nóg aantrekkelijker om te investeren in kwaliteit.
crkbo_instelling

Cursusaanbod

De cursussen zijn ontwikkeld voor mondhygiënisten en vormen het basisprogramma om te kunnen blijven voldoen aan de professionele standaard van het beroep mondhygiënist. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel bij NVM-educatie, wat eveneens naar voren komt uit een hoge klanttevredenheid. De scholing wordt kleinschalig aangeboden waardoor er ruimte en aandacht is voor interactie met de groep, wat bij sommige cursussen betekent dat er sprake is van individuele aandacht en/of begeleiding door de docent.

Alle cursussen van NVM-educatie zijn positief beoordeeld door het KRM. Aan onze cursussen die volledig vallen onder de CanMeds Mondzorg, Mondzorg in combinatie met Communicatie of Mondzorg in combinatie met Kennis en Wetenschap zijn Mondzorg-punten toegekend. Aan alle overige cursussen zijn KRM-punten toegekend.

Ben je pas afgestudeerd, een mondhygiënist met ervaring of een herintreder? Bij NVM-educatie kun je terecht voor scholing naar wens. Zowel NVM-leden als niet-leden (mondhygiënisten) kunnen zich inschrijven voor de cursussen van NVM-educatie mondhygiënisten.

Cursusprijzen 2021

Om de toegevoegde waarde van het NVM-lidmaatschap te verhogen krijgen NVM-leden 20% korting op de cursusprijs, uitgezonderd de meerdaagse cursussen.

Theoretische dagcursus € 490,- voor NVM-leden en € 590,- voor niet NVM-leden.
Theoretische cursus met praktijkgedeelte € 690,- voor NVM-leden en € 830,- voor niet NVM-leden.

 

Ga voor meer informatie en/of inschrijven naar de cursusagenda.

 

Cursussen op aanvraag

Een groot deel van de cursussen zijn ook op locatie te organiseren voor jouw praktijk, ICO-groep of regio. Meer informatie? Stuur een mail naar educatie@mondhygienisten.nl

 

Contactgegevens

Stichting NVM – Onderzoek en Scholing
NVM-educatie mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein

T  030 – 65 71 985
F  030 – 65 71 859
educatie@mondhygienisten.nl

 

Informatie (downloads):
Leveringsvoorwaarden NVM-educatie 2021
Klachtenregeling NVM-educatie

 

Wil je nog beter worden als mondhygiënist? Kies NVM-educatie!

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl