NVM-educatie mondhygiënisten

Het bij- en nascholingsinstituut NVM-educatie mondhygiënisten is een initiatief van Stichting NVM-Onderzoek en Scholing. Met een gevarieerd cursusaanbod maakt NVM-mondhygiënisten het voor haar leden nóg aantrekkelijker om te investeren in kwaliteit.
crkbo_instelling

 

Cursusaanbod
De cursussen zijn ontwikkeld voor mondhygiënisten en vormen het basisprogramma om te kunnen blijven voldoen aan de professionele standaard van het beroep mondhygiënist. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel bij NVM-educatie. De scholing wordt kleinschalig aangeboden waardoor er ruimte is voor interactie met de groep, wat bij sommige cursussen betekent dat er sprake is van individuele aandacht en/of begeleiding door de docent.

 

KRM-erkend
Alle cursussen van NVM-educatie zijn goedgekeurd door het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten (KRM). Onze cursussen die volledig vallen onder de CanMeds Mondzorg (1) of een combinatie van de CanMeds Mondzorg (1) en Kennis en Wetenschap (4) vallen onder KRM-erkende scholing. In het cursusprogrammaboekje kunt u de cursussen die hiervan deel uitmaken herkennen aan het logo ‘KRM-erkend’.

Lees meer over KRM-erkende scholing.

 

Bent u pas afgestudeerd, een mondhygiënist met ervaring of een herintreder? Bij NVM-educatie kunt u terecht voor scholing naar wens. Zowel NVM-leden als niet-leden (mondhygiënisten) kunnen zich inschrijven voor de bij- en nascholing van NVM-educatie mondhygiënisten.

Ga voor meer informatie en inschrijven naar de cursusagenda. Inschrijven kan ook per e-mail of door het Inschrijfformulier cursussen NVM-educatie te downloaden en na invulling via scan terug te mailen.

Bekijk de pdf van het cursusprogramma 2019.

 

Cursussen op maat en locatie
Een groot deel van de cursussen zijn bij u op locatie te organiseren voor uw praktijk, ICO-groep of regio. Vraag vrijblijvend informatie aan bij het cursusbureau of download het Aanvraagformulier cursus op maat/ locatie en stuur dit ingevuld (per e-mail of post) naar NVM-educatie. U krijgt telefonisch bericht om uw wensen te bespreken.

 

Contactgegevens
Stichting NVM – Onderzoek en Scholing
NVM-educatie mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein

T  030 – 65 71 985
F  030 – 65 71 859
educatie@mondhygienisten.nl

 

Informatie (downloads):
Leveringsvoorwaarden NVM-educatie 2019
Klachtenregeling NVM-educatie

 

Kies NVM-educatie, want als mondhygiënist ben je voortdurend in ontwikkeling.

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl