vrijdag 30 april 2021

Gezocht: (Interim) Medewerker Communicatie (24-32 uur)

NVM-mondhygiënisten is dé beroepsorganisatie van mondhygiënisten in Nederland. Met meer dan 4100 leden en 50 jaar ervaring als belangenbehartiger, neemt NVM-mondhygiënisten een niet meer weg te denken positie in de mondzorg in. De vereniging staat borg voor professionele preventieve mondzorg. Dit doet zij door de belangen van mondhygiënisten zo goed mogelijk te behartigen. Met kwaliteit als onderscheidend element. Vanaf de hbo-opleiding tot aan het pensioen. Waarom? Omdat iedereen recht heeft op een leven lang een gezonde, frisse mond!

 

Wij zijn op zoek naar een (tijdelijke) hands-on collega op de afdeling Communicatie

De afdeling Communicatie van NVM-mondhygiënisten bestaat uit vier personen. Wij zijn per direct op zoek naar een collega die tot en met december 2021 met ons meewerkt voor 24 tot 32 uur per week.

 

Je werkzaamheden

De werkzaamheden zijn veelzijdig en afwisselend. Enerzijds gaat het om het informeren van de aangesloten leden/mondhygiënisten, anderzijds om het profileren van de mondhygiënist bij het Nederlandse publiek en stakeholders. De focus van de werkzaamheden ligt op het ondersteunen bij de organisatie van online en offline evenementen en congressen, en het opmaken en verzenden van diverse digitale nieuwsbrieven. Daarnaast kun je ingezet worden voor het oppakken van de binnenkomende (ad-hoc) werkzaamheden op de afdeling Communicatie, het meewerken aan lopende projecten, huisstijlbewaking, websitebeheer, social media, drukwerkbeheer, schrijven en redigeren.

 

Jouw kenmerken

Voor deze functie zoeken we iemand met het volgende profiel:

✓ Je hebt een hands-on mentaliteit

✓ Je hebt minimaal een hbo-werk- en -denkniveau en een opleiding op het gebied van communicatie

✓ Je bent communicatief sterk, stressbestendig, proactief, doortastend en zowel zelfstandig als een teamplayer

✓ Je bent een flexibele meedenker en hebt oog voor detail

✓ Je geeft gevraagd en ongevraagd jouw mening en deelt je ideeën

✓ Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring op een communicatieafdeling

✓ Kennis van een bestuurlijke organisatie is een pre, evenals kennis van social media (Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram), WordPress, Coosto en Spotler

 

Wij bieden

Een veelzijdige functie (24 – 32 uur) in een team van professionals waarin je invloed hebt op de mondzorg van morgen. Het verenigingsbureau telt achttien collega’s en vijf bestuursleden.

 

Locatie verenigingsbureau: Groenewoudsedijk 40, 3528 BK Utrecht (bedrijventerrein Papendorp Utrecht). Je rapporteert aan de intern directeur van het bureau in Utrecht. In deze uitdagende tijd vindt de aansturing van taken en werkzaamheden veelal online en dus op afstand plaats. Hetzelfde geldt voor de afstemming op de afdeling zelf.

 

Interesse?

Schrijf dan een motivatiebrief, en stuur deze samen met je cv per e-mail naar NVM-mondhygiënisten, t.a.v. Herman Frankes (intern directeur), o.v.v. sollicitatie Communicatie via herman.frankes@mondhygienisten.nl.

 

Kijk voor meer informatie op onze websites www.nvmmondhygienisten.nl en  www.mondhygienisten.nl of neem contact met ons op via 030 – 657 10 13.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl