donderdag 14 december 2023

Doe mee met The Golden Scaler Award

Maak kans op een gepersonaliseerde set handinstrumenten

Samen met HuFriedyGroup is NVM-mondhygiënisten op zoek naar de tweedejaarsstudent Mondzorgkunde met de beste instrumentatie skills.

Hoe kun je meedoen?
Denk jij de instrumentatie skills te hebben en wil je meedoen met The Golden Scaler Award? Mail dan vóór 31 maart 2024 een video (max. 5 minuten) met je naam en motivatie om deel te nemen. Verder laat je in de video jouw instrumentatietechniek bij een patiënt zien. Je maakt hierbij gebruik van verschillende instrumenten op diverse plaatsen in de mond.

De volgende instrumenten dienen te worden toegepast:
• De scaler H6/H7 in het onderfront
• De currettes 11/12 en 13/14 of de curettes 11/14 en 12/13 op de volgende plaatsen
• A: Vestibulair – mesiaal van de 15 – distaal van de 16
• B: Palatinaal – palatinaal van de 26

Je dient schriftelijk toestemming te verkrijgen van de patiënt om de behandelingsvideo te delen met de organisatie van de Golden Scaler Award. Vul om mee te doen het inzendingsformulier in en mail daarna de behandelingsvideo en het toestemmingsformulier patiënt naar goldenscaler@mondhygienisten.nl. Lees alles over de aanmeldingsprocedure en The Golden Scaler Award op de website:

Aanmelden Golden Scaler Award

Wat kun je winnen?
Er zijn twee verschillende prijzen te winnen. Aan het einde van het tweede studiejaar kun je een gepersonaliseerde set handinstrumenten (voorzien van eigen naam) winnen. Er wordt één winnaar per opleiding bekend gemaakt. Deze prijswinnaars kunnen vervolgens in het vierde studiejaar kans maken op het winnen van de hoofdprijs, namelijk de Golden Scaler Award en een waardecheque die te besteden is aan instrumentarium. De Golden Scaler Award wordt voor het eerst uitgereikt tijdens het NVM-mondhygiënisten najaarscongres in 2026.

Wij zien uit naar alle inzendingen!

Vanaf 2023 keert het winnen van de gepersonaliseerde set handinstrumenten in het tweede jaar van de opleiding Mondzorgkunde jaarlijks terug. En vanaf 2026 keert het winnen van de Golden Scaler Award en een waardecheque jaarlijks terug in het vierde jaar van de opleiding Mondzorgkunde.

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl