dinsdag 23 augustus 2022

Handleiding voor monitoring T3 experiment tijdelijke zelfstandige bevoegdheid mondhygiënist gereed

Op donderdag 11 augustus hebben alle geregistreerd-mondhygiënisten een uitnodiging ontvangen om mee te doen aan de derde en laatste monitoring met betrekking tot het experiment tijdelijke zelfstandige bevoegdheid.

In eerdere berichten die wij hierover hebben uitgezet en waarin we opriepen om vooral mee te doen aan dit laatste onderzoek, hebben we beloofd een handleiding te maken om het invullen van de vragen zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Download de handleiding

 

Op dinsdag 31 augustus en donderdag 8 september is er vanaf 19.30 uur de mogelijkheid om gebruik te maken van de helpdesk mocht je hierbij nog vragen en/of hulp bij nodig hebben.

Op dinsdag 6 september verzorgen we om 20.00 uur vanuit de vereniging nog een webinar over het experiment en de monitoring. Leden kunnen zich hiervoor aanmelden via de evenementenpagina van het besloten deel van de website.

Niet-leden kunnen een e-mail sturen naar bureau@mondhygiënisten.nl en daarin aangeven of ze gebruik willen maken van de helpdesk of mee willen doen aan het webinar.

Hoe meer gegevens, hoe beter. Doe mee! Samen staan we sterk.

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl