Dit nieuwsbericht is langer dan 12 maanden geleden gepubliceerd. De informatie kan verouderd zijn. Bekijk ons nieuwsoverzicht voor actualiteiten.

donderdag 04 november 2021

Laatste informatie coronamaatregelen NVM-najaarscongres

Afgelopen dinsdagavond zijn er nieuwe coronamaatregelen bekend gemaakt. Hoewel er voor het bezoek aan het NVM-najaarscongres van volgende week niets is veranderd, willen we graag nogmaals op een rij zetten aan welke coronaregels wij ons dienen te houden.

Om toegang te kunnen verlenen tot de locatie moeten wij alle bezoekers bij de ingang vragen om een coronatoegangsbewijs. Deze kun je laten zien via de coronacheck-app.

Een geldig coronatoegangsbewijs heb je op drie verschillende manieren:
– Vaccinatiebewijs: Je hebt recht op een vaccinatiebewijs na volledige coronavaccinatie. In Nederland is een vaccinatie geldig 14 dagen na de laatste prik. Kreeg je op of na 14 augustus 2021 een Janssen-prik? Dan is je vaccinatie na 28 dagen geldig.
– Herstelbewijs: Je krijgt een herstelbewijs als je positieve coronatest minstens 11 dagen geleden is. En maximaal 180 dagen geleden is.
– Negatieve test van maximaal 24 uur oud: Laat je testen op het coronavirus. Is de uitslag negatief? Dan krijgt je een geldig coronatoegangsbewijs. Testen kan gratis.

Ga naar de congreswebsite voor meer informatie over het congres. Aanmelden kan ook nog steeds!

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl