online NVM Colgate Professional Graduation Event

Om alle vierdejaarsstudenten Mondzorgkunde, die dit jaar afstuderen, 2024, afstuderen, te feliciteren en succes te wensen met het begin van hun loopbaan organiseren NVM-mondhygiënisten en Colgate Professional op woensdag 9 oktober van 19.30 tot 21.00 uur een online Graduation Event!

Tijdens dit online event deelt Daisy Janssen, geregistreerd-mondhygiënist en in 2020 afgestudeerd, haar ervaringen. Zij vertelt over de leuke aspecten van de start van haar carrière, over het starten van haar eigen praktijk als net afgestudeerd mondhygiënist en over waar zij tegen aan liep en hoe ze daarmee omging.

Namens NVM-mondhygiënisten en Colgate Professional nodigen wij je van harte uit deel te nemen aan dit gratis event. Als je aan dit event deelneemt, krijg je na afloop van Colgate Professional een leuke goodiebag thuis gestuurd, als felicitatie voor het behalen van je diploma!

Bij aanmelden graag in het veld ‘Opmerkingen’ het jaar van afstuderen en de naam van de Hogeschool invullen.

Let op: Met aanmelding voor dit event geef je toestemming aan NVM-mondhygiënisten om je gegevens te delen met Colgate Professional voor het verzenden van de goodiebag. Colgate Professional mag deze gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken of bewaren.

Aan dit event zijn 1,5 KRM-punten toegekend.

Voor aanvang van het event sturen we een link van het online event per mail.


Inschrijven voor online NVM Colgate Professional Graduation Event

Ben je NVM-lid? Log dan nu in.
 
Plaats
Startdatum
wo 9 okt 2024
Prijs
0,00
 

Persoonsgegevens

Adresgegevens


Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl