maandag 30 mei 2022

Bespaar €15,-! Meld je voor 1 juni aan voor het Lustrumcongres en feest 2022

 

Vier het feest met ons mee!

Dit jaar bestaat NVM-mondhygiënisten 55 jaar! Wij nodigen je van harte uit om ons elfde lustrum samen met ons te vieren op vrijdag 23 september 2022 in Musis Sacrum in Arnhem met een schitterend Lustrumcongres én een fonkelende feestavond. Kom je ook?

Manon van Splunter-Schneider, voorzitter en Loes Velthoven-Verlinden, vicevoorzitter trappen de dag af met een welkomstwoord. Op het congres kun je diverse lezingen door fantastische sprekers volgen en wandelen over onze uitgebreide beurs. We sluiten samen het Lustrumcongres af en praten gezellig bij tijdens een muzikale borrel. Laat je op deze dag verrassen! In aanloop naar het avondprogramma is er een buitenactiviteit in de stad Arnhem, waarna we ons klaarmaken voor een heerlijk diner en feestelijke avond met een entertainmentprogramma dat je niet wil missen! We gaan fonkelen, schitteren en shinen! Bekijk het volledige programma.

Als je je voor woensdag 1 juni inschrijft, dan ontvang je een korting van €15,- op de deelnameprijs. Deze korting geldt alleen voor het congres en het combiticket, niet voor een los ticket voor het feest. Let op! Vanwege de verschillende keuzes en pakketten, zijn er verschillende inschrijfmogelijkheden. Kijk goed welke optie op jou van toepassing is. Na het inloggen, zie je het tarief voor leden.

Schrijf je hier direct in!

 

 

 

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl