maandag 21 juni 2021

Vacature: Communicatieadviseur (32 uur / per 1 september 2021)

Let op: de vacature van Communicatieadviseur is inmiddels niet meer vacant.

 

NVM-mondhygiënisten is dé beroepsorganisatie van mondhygiënisten in Nederland. Met meer dan 4.100 leden en 50 jaar ervaring als belangenbehartiger, neemt NVM-mondhygiënisten een niet meer weg te denken positie in de mondzorg in. De vereniging staat borg voor professionele preventieve mondzorg. Dit doet zij door de belangen van mondhygiënisten zo goed mogelijk te behartigen. Met kwaliteit als onderscheidend element. Vanaf de hbo-opleiding tot aan het pensioen. Waarom? Omdat iedereen recht heeft op een leven lang een gezonde, frisse mond!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega op de afdeling Communicatie

De afdeling Communicatie van NVM-mondhygiënisten bestaat uit vier personen. Wij zijn per 1 september 2021 op zoek naar een collega die met ons meewerkt voor 32 uur per week. Wij zoeken een medior communicatieadviseur die toe is aan de volgende stap of een senior communicatieadviseur met enkele jaren ervaring.

Je werkzaamheden

De werkzaamheden zijn veelzijdig en afwisselend. Enerzijds gaat het om het informeren van de aangesloten leden/mondhygiënisten, anderzijds om het profileren van de mondhygiënist bij het Nederlandse publiek en stakeholders. Onder jouw taken en verantwoordelijken vallen onder andere de marketing en communicatie rondom het behoud en de werving van onze leden en de landelijke publiekscampagne De Week van de Mondhygiënist. Ook houd je je bezig met het opstellen van communicatieplannen voor diverse portefeuilles en projecten, en de uitvoer hiervan.

Jouw kenmerken

✓ Je hebt kennis van en ervaring met het bouwen van online communicatiefunnels en de laatste technieken op het gebied van video

✓ Je hebt sterk ontwikkelde mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden

✓ Je bent goed in het ontleden van informatie en het leggen van verbanden

✓ Je doorziet snel welke ontwikkelingen gevolgen hebben voor je werk en handelt daarnaar. Je gaat daarbij resultaatgericht te werk.
✓ Je geeft gevraagd en ongevraagd jouw mening en deelt je kennis, ideeën en inzichten met anderen. Je staat open voor de mening en ideeën van anderen binnen het team of het bureau.

✓ Je hebt een hbo-werk- en -denkniveau en een relevante opleiding gevolgd zoals Communicatie | Communication & Multimedia Design | Design en visuele communicatie | Digitale Media en Communicatie | Commerciële Economie, Sales & Marketing Management

✓ Kennis van een bestuurlijke organisatie is een pre, evenals kennis van social media (Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram), WordPress, Coosto en Spotler

NVM-mondhygiënisten stimuleert een inclusieve cultuur waarbinnen alle collega’s zich betrokken voelen en de ruimte hebben om kwaliteiten te ontwikkelen. Je bent daarom welkom bij ons ongeacht je levens-, geloofsvoorkeuren en/of culturele achtergrond. Welke competenties breng jij binnen? Daar zijn wij nieuwsgierig naar. Ons toekomstige team is een divers team en daarmee een afspiegeling van onze ledengroep. Het bouwen en werken aan inclusieve communicatie staat centraal.

Wij bieden

Een veelzijdige functie in een team van professionals waarin je invloed hebt op de mondzorg van morgen. Je ontvangt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband en een salaris van € 3.500 tot max € 4.200 bruto per maand (fulltime). Je functioneel leidinggevende is de intern directeur van het bureau in Utrecht. In deze uitdagende tijd vindt de aansturing van taken en werkzaamheden veelal online en dus op afstand plaats. Hetzelfde geldt voor de afstemming op de afdeling zelf. Het verenigingsbureau telt achttien collega’s en vijf bestuursleden. Locatie verenigingsbureau: Groenewoudsedijk 40, 3528 BK Utrecht (Papendorp, Utrecht).

Interesse?

Schrijf dan een motivatiebrief, en stuur deze samen met je cv uiterlijk 9 juli 2021 per e-mail naar NVM-mondhygiënisten, t.a.v. Herman Frankes (intern directeur), onder vermelding van ‘sollicitatie Communicatie’ via herman.frankes@mondhygienisten.nl. Gesprekken worden naar verwachting gepland in week 28.

Kijk voor meer informatie op onze websites www.nvmmondhygienisten.nl en  www.mondhygienisten.nl of neem contact met ons op via 030 – 657 10 13.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl