Dit nieuwsbericht is langer dan 12 maanden geleden gepubliceerd. De informatie kan verouderd zijn. Bekijk ons nieuwsoverzicht voor actualiteiten.

donderdag 03 februari 2022

Dental Expo verplaatst naar 27, 28 en 29 oktober 2022

Dental Expo wordt uitgesteld. De grootste vakbeurs van de mondzorg vindt niet plaats in maart, zoals aanvankelijk gepland, maar op 27, 28 en 29 oktober 2022. De beursorganisatie heeft dit besluit samen met exposanten en partners, waaronder NVM-mondhygiënisten, genomen. De huidige fase van de coronapandemie maakt dat er te veel beperkingen zijn om bezoekers een optimale beursgang aan te kunnen bieden.

Annemarie Hogenelst, Key Accountmanager Dental Expo: “Het is natuurlijk een ontzettend grote teleurstelling dat Dental Expo niet door kan gaan op de oorspronkelijke datum in maart. Net als wij waren veel exposanten al volop bezig met de voorbereiding. Hoewel deze voorbereidingen al zijn getroffen, willen we de zorgsector op dit moment niet verder belasten en kiezen we er gezamenlijk voor om de beurs naar oktober te verplaatsen. Wij verwachten dat dit een beter moment is om een beurs neer te zetten. Gezamenlijk kijken wij uit naar een succesvolle editie in oktober, opnieuw in de RAI in Amsterdam.”

Dental Expo is de grootste vakbeurs in de mondzorg. Elke twee jaar kunnen mondzorgprofessionals zoals tandartsen, mondhygiënisten, tandprothetici, tandtechnici en assistenten er elkaar ontmoeten en nieuwe producten en innovaties ontdekken.

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl