Dit nieuwsbericht is langer dan 12 maanden geleden gepubliceerd. De informatie kan verouderd zijn. Bekijk ons nieuwsoverzicht voor actualiteiten.

vrijdag 26 februari 2021

Doe mee aan Het Grote Zorgdebat 2021!

Wat zijn de ideeën voor de zorg de komende regeerperiode? Volg op maandagavond 8 maart 2021 van 19.30 tot 21.00 uur Het Grote Zorgdebat 2021 online!
Er zijn vier thema’s waarover wordt gedebatteerd. Op het programma staan het preventiebeleid, de digitalisering van de zorg, de regiefunctie vanuit politiek Den Haag en de arbeidsmarkt. Vragen die daarbij centraal staan zijn: hoe zetten we duurzaamheid in op de transitie van een ziektestelsel naar een gezondheidsstelsel, hoe draagt digitale zorg bij aan meer maatwerk en tijd voor patiënten en cliënten, wat is er nodig om meer samenhang te krijgen in zorg en welzijn en hoe lossen we het toenemende tekort aan zorgverleners op?

 

Volg het debat op maandagavond 8 maart. We verwachten deze vierde editie 50.000 online kijkers.

 
Het Grote Zorgdebat wordt georganiseerd door in totaal 21 organisaties, waaronder NVM-mondhygiënisten. De kernwaarde die onze voorzitter Manon van Splunter-Schneider de debatterende kandidaat-Kamerleden wil meegeven: duurzame preventie.
 
Meld je aan via dit formulier.

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl