Dit nieuwsbericht is langer dan 12 maanden geleden gepubliceerd. De informatie kan verouderd zijn. Bekijk ons nieuwsoverzicht voor actualiteiten.

dinsdag 13 september 2022

Donderdagochtend is je laatste kans om je in te schrijven voor ons Lustrumcongres mét feestavond. Meld je snel aan!

Morgen bestaat NVM-mondhygiënisten 55 jaar. Wij vieren dit feestelijke moment graag samen met alle mondhygiënisten op vrijdag 23 september van 9.15 tot 23.30 uur met een inspirerende congresdag en fonkelende feestavond in Musis Sacrum in Arnhem. Meld je uiterlijk a.s. donderdag voor 12.00 uur aan en vier het feest met ons mee!

Programma
Tijdens het congres inspireren toonaangevende sprekers je met lezingen over uiteenlopende onderwerpen. In de pauzes krijg je op de beursvloer informatie over nieuwe producten en ontwikkelingen. Er is ook ruimte om samen te swingen en bij te kletsen tijdens de borrel. Na het middagprogramma ga je met een gids de historische stad Arnhem verkennen. In de avond gaan we heerlijk dineren en dansen we tot in de kleine uurtjes op moderne muziek en de wel bekende klassiekers. De dresscode is (smaragd)groen en glitter. We gaan schitteren, fonkelen, shinen en maken er een feest van. Bekijk het programmaboekje of onze website voor meer informatie.

Wij kijken uit naar 23 september! Wil jij er ook bij zijn? Schrijf je dan uiterlijk a.s. donderdag voor 12.00 uur in.

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl