Dit nieuwsbericht is langer dan 12 maanden geleden gepubliceerd. De informatie kan verouderd zijn. Bekijk ons nieuwsoverzicht voor actualiteiten.

donderdag 16 september 2021

Een goed gesprek begint met ‘Hallo’

Afgelopen week is de landelijke campagne ‘Samen Beslissen’ van start gegaan. De campagne wil stimuleren dat zorgverlener en patiënt een goed gesprek met elkaar aangaan. Of je nu zorgverlener bent of patiënt, je hebt elkaar nodig om tot de beste zorg te komen. Uiteindelijk willen jullie allebei hetzelfde: de best passende behandeling of ondersteuning. Maar over wat dat precies is, kunnen jullie verschillende ideeën hebben. Voorbereid een goed gesprek ingaan, kan daarbij helpen.

In de mondzorgpraktijk ervaren wij dagelijks hoe belangrijk het is om te kijken naar de mens achter de mond en wat die nodig heeft. NVM-mondhygiënisten steunt dit gezamenlijk initiatief van patiëntenorganisaties en brancheorganisaties uit de medisch-specialistische zorg, de huisartsenzorg, de paramedische zorg en de wijkverpleging dan ook van harte.

Samen beslissen, hoe je dat het beste doet? Op begineengoedgesprek.nl vind je meer informatie, tips en andere hulpmiddelen.

Samen Beslissen

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl