woensdag 20 maart 2024

Eerste dagen Week van de Mondhygiënist 2024 al veel aandacht voor ons vak

De Week van de Mondhygiënist 2024 is inmiddels in volle gang. Vandaag, op Wereldmondgezondheidsdag, geven we je graag een update over wat er is gebeurd deze eerste dagen van de actieweek.

Media

Het maandag door ons uitgestuurde persbericht is door veel media overgenomen. Zo besteedde LINDA. aandacht aan het belang van preventieve mondzorg en stonden we in verschillende lokale media, waaronder Kontakt. Ook werd NVM-mondhygiënist Hafida El Hachioui op Radio Rijnmond geïnterviewd naar aanleiding van de Week van de Mondhygiënist, mooie exposure voor ons beroep! Beluister het fragment terug.

Leden in actie

We hebben inmiddels ook al veel mooie verhalen gehoord van leden die zich inzetten deze Week van de Mondhygiënist. Zo heeft Mondhygiënepraktijk De Ronde Venen dinsdag snuffelstagiaires over de vloer gehad en doneren ze poetspakketjes aan kinderen die gebruikmaken van de voedselbank. Ook zijn er veel deelnemende mondhygiënisten die bijvoorbeeld hun praktijk openstellen voor een gratis tandvleescheck of kennismaking, en hebben ook al meerdere mondhygiënisten poetslessen gegeven op een basisschool.

Campagne en online game

Verder is de grootschalige advertentiecampagne inmiddels flink op stoom én wordt de online game Mond Mysterie door veel enthousiaste kinderen gespeeld.

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl