Dit nieuwsbericht is langer dan 12 maanden geleden gepubliceerd. De informatie kan verouderd zijn. Bekijk ons nieuwsoverzicht voor actualiteiten.

donderdag 17 november 2022

Het starten van een eigen praktijk: is ondernemen iets voor mij?

Ben je in loondienst werkzaam, als zzp’er of ben je nog student en overweeg je om te investeren in een eigen praktijk? Wat komt er allemaal bij kijken? Maar vooral: wat zijn jouw sterke punten in relatie tot een ondernemerschap en wat zijn punten waar je nog in kunt groeien, of waar je misschien een ander voor nodig hebt.

Loop je met deze vragen rond, dan hebben we voor jou dé oplossing: de startersdag! Het unieke aan deze startersdag is de PPA. Met dit internationale erkende instrument krijg je inzicht in je persoonlijkheid. Je vult vooraf een vragenlijst in. Op de dag zelf krijg je de uitkomst van je persoonlijke profielanalyse. Wat motiveert jou? Wat zijn je sterke en zwakkere punten? Hoe haal je meer uit jezelf? Door deze analyse krijg je antwoord op deze vragen en ga je beter voorbereid het ondernemerschap in. Daarnaast word je aan de hand van het tien-stappenplan meegenomen met het starten van je eigen praktijk. Ook onderwerpen als: welke verzekeringen moet ik afsluiten, met welke wetgeving moet ik rekening houden en hoe ga ik mijn praktijk in de markt zetten komen aan de orde.

Speeddate
De dag wordt afgesloten met een speeddate. Zelfstandige mondhygiënisten met een verschillende achtergrond vertellen over hun ervaringen, maar ook over de mogelijkheden die je hebt en wat de voor- en nadelen van hun vorm van zelfstandige praktijkvoering zijn. Stel hen de vragen die je nodig hebt om jouw plaatje completer te maken.

Aan het eind van de dag kun je tijdens de borrel met de overige deelnemers napraten over wat je allemaal te horen hebt gekregen. Je gaat naar huis met een bak aan informatie waar je mee verder kunt in je overweging om je zelfstandig te gaan vestigen.

Datum: 28 januari 2023
Locatie: VVAA, Orteliuslaan 750, 3528 BB Utrecht
Tijdstip: van 9.00 tot 17.00 uur
Kosten: Leden: € 150,- incl lunch en borrel. Niet leden*: € 275,- ,- incl lunch en borrel.
KRM punten: zijn in aanvraag

Save-the-date
Kortom, overweeg je om een eigen praktijk op te gaan zetten? Dan is deze dag een must voor een goede start! Houd deze datum alvast vrij in je agenda! Aanmelden kan vanaf 1 december 2022 via onze Evenementenagenda.

*Je krijgt eenmalig een korting van € 125,- als je naar aanleiding van deze cursus je aanmeldt als lid van NVM-mondhygiënisten.

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl