Dit nieuwsbericht is langer dan 12 maanden geleden gepubliceerd. De informatie kan verouderd zijn. Bekijk ons nieuwsoverzicht voor actualiteiten.

vrijdag 27 maart 2020

Inloggen ledenwebsite

Nu we dagelijks updates en nieuws rondom het coronavirus plaatsen op onze ledenwebsite, lopen sommige leden ertegenaan dat het niet lukt om in te loggen. Begin februari hebben we ons ledenportaal van een grote update voorzien, waarna alle leden voortaan moeten inloggen met hun bij ons bekende e-mailadres en een nieuw, zelfgekozen wachtwoord.
 
Lukt het je niet om in te loggen? Volg dan de volgende instructies:
 
Het inloggen is vereenvoudigd doordat je voortaan kunt inloggen met je e-mailadres (hetzelfde e-mailadres waarop je onze mailings ontvangt) en een zelfgekozen wachtwoord. Dit nieuwe wachtwoord maak je zelf aan zodra je voor het eerst gaat inloggen op de website.
 
 
Het is noodzakelijk dat je met een uniek e-mailadres bij ons geregistreerd staat. Bij voorkeur met een privé-mailadres, geen algemeen praktijk-mailadres.
Studenten die met hun studenten-mailadres bij ons staan ingeschreven, vragen we deze, als je dat nog niet hebt gedaan, aan te passen naar het privé-mailadres, zodat we ook na je studie contact kunnen blijven houden.
Leden die met hetzelfde e-mailadres staan ingeschreven als een ander lid, hebben van ons bericht gekregen met instructies hoe ze hun e-mailadres kunnen aanpassen.

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl