vrijdag 22 september 2023

Join ook het Online Graduation Event – De NextGen Mondhygiënist 🎓

Op woensdag 11 oktober 2023 is het Online Graduation Event: dé bijeenkomst voor pas afgestudeerde mondhygiënisten die hun carrière willen kickstarten! Tijdens het online event feliciteren we je met je diploma, behandelt onze gastspreker een aantal relevante thema’s en leer je collega mondhygiënisten kennen. Het evenement wordt georganiseerd door NVM-mondhygiënisten in samenwerking met Colgate. Deelname is gratis!

 

Tijdens dit online event deelt Daisy Janssen, geregistreerd-mondhygiënist en in 2020 afgestudeerd, haar ervaringen. Zij vertelt over de leuke aspecten van de start van haar carrière, over het starten van haar eigen praktijk als net afgestudeerd mondhygiënist en over waar zij tegen aan liep en hoe ze daarmee omging..

Namens NVM-mondhygiënisten en Colgate Professional nodigen wij je van harte uit deel te nemen aan dit gratis event. Als je aan dit event deelneemt, dan zorgen wij dat je een leuk cadeau thuis gestuurd krijgt van Colgate Professional, als felicitatie voor het behalen van je diploma!

Bij aanmelden graag in het veld ‘Opmerkingen’ het jaar van afstuderen en de naam van de Hogeschool invullen.

Praktische informatie

📅 woensdag 11 oktober 2023
🕛 19:30 – 21:00
💻 Online
🎟️ Deelname is gratis. Ook als je geen lid bent!

Aan dit event zijn 1,5 KRM-punten toegekend.

Inschrijven?

Wil je het Graduation Event ook online bijwonen? Dan ben je van harte welkom! Colgate geeft namelijk een hele interessante goodiebag weg aan de deelnemers en de inhoud komt erg goed van pas! Niet afgestudeerd dit jaar? Deel dit bericht dan met je afgestudeerde vrienden of familieleden!

Schrijf je in

 

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl