dinsdag 28 november 2023

🔍 Jouw Stem Telt! Doe mee aan de 0-meting van NVM-mondhygiënisten

Jullie perspectief is van onschatbare waarde voor ons als beroepsorganisatie. We nodigen jullie daarom uit om deel te nemen aan onze 0-meting en deze te verspreiden binnen jouw netwerk.

 

🌐 Wat is de 0-meting?

De 0-meting brengt de huidige situatie in de mondzorgwereld in kaart. Het helpt ons om beter in te spelen op de behoeften van verschillende doelgroepen en de juiste strategische keuzes te maken in onze campagnes. Daarnaast zijn wij ook geïnteresseerd in hoe jij denkt over het beroep mondhygiënist en de mondzorg. We doen dit middels een enquête die wordt uitgezet onder mondhygiënisten, leden en niet-leden, andere zorgverleners en consumenten.

 

💬 Waarom meedoen?

Impact op de sector: Door de vragenlijst in te vullen en te verspreiden krijgen we inzicht over het imago van mondhygiënisten. Zo kunnen we beter begrijpen welke behoeftes er zijn en waar er nog kansen liggen om op in te spelen met onze campagnes.

Informatievoorziening: Help ons beter af te stemmen op de informatiebehoeften van inwoners van Nederland en stakeholders.

Versterk het NVM-merk: Met jullie mening kunnen we het NVM-merk versterken, laten groeien en jullie belangen beter behartigen.

 

📋 Hoe deel te nemen:

Klik op onderstaande link om de vragenlijst in te vullen. Jouw deelname kost slechts 5 a 10 minuten.

Vul de enquête in

 

🤝 Samen sterker: deel deze oproep!

Moedig mensen binnen je netwerk aan om deel te nemen en verspreid deze boodschap. Ook de input van andere zorgverleners is zeer van waarde! Denk bijvoorbeeld aan diëtisten, jeugdartsen, medewerkers op centra voor jeugd en gezin (consultatiebureaus) en andere mondzorgverleners. Je kunt tot en met vrijdag 22 december deelnemen.

 

Bedankt alvast voor jouw deelname en inzet!

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl