Dit nieuwsbericht is langer dan 12 maanden geleden gepubliceerd. De informatie kan verouderd zijn. Bekijk ons nieuwsoverzicht voor actualiteiten.

donderdag 17 november 2022

Laatste onderzoeksfase m.b.t. het experiment tijdelijke zelfstandige bevoegdheid mondhygiënist – medewerking gevraagd

Het experiment is alweer enige tijd op streek. Tijdens het experiment zijn er drie onderzoeksrondes, die worden uitgevoerd door de onderzoeksgroep van MUMC+. Inmiddels is de laatste onderzoeksfase bezig. De vragenlijst voor geregistreerd-mondhygiënisten en hun verwijzers en patiënten is uitgezet en de reactietermijn daarvoor is gesloten. Interviews en focusgroepen vinden in de komende maanden plaats.

Omdat het heel belangrijk is dat zoveel mogelijk mondhygiënisten en geregistreerd-mondhygiënisten meedoen aan het onderzoek in deze laatste fase doen we een beroep op jou. Via deze link kom je bij de Quickscan van het Maastricht UMC. Het doel van de Quickscan is in kaart te brengen welke voorbehouden handelingen worden geïndiceerd, uitgevoerd en/of gedelegeerd door alle mondhygiënisten werkzaam binnen de Mondzorg in Nederland. Het invullen van deze korte vragenlijst bedraagt vijf minuten. Je kunt de vragenlijst invullen t/m 22 november a.s. Heb je naar aanleiding van een oproep via andere kanalen de Quickscan al ingevuld, dan hoeft dat niet nogmaals.

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl