donderdag 16 november 2023

Loes Velthoven-Verlinden benoemd tot voorzitter en Ceta Nguyen-Cirio officieel bestuurslid

Afgelopen vrijdag tijdens de ALV is Loes Velthoven-Verlinden officieel benoemd tot de nieuwe voorzitter van NVM-mondhygiënisten. Wij zijn erg verheugd dat Loes het stokje heeft overgenomen van Manon van Splunter-Schneider.

 

Loes motiveert haar keuze voor het voorzitterschap als volgt: “Ik wil graag mijn motivatie delen om voorzitter te worden van onze vereniging. Als mondhygiënist ben ik gepassioneerd over het bevorderen van de professionele ontwikkeling en groei van ons beroep. Ik geloof dat we als NVM-mondhygiënisten een belangrijke rol spelen in het verbeteren en bevorderen van de mondzorg in Nederland en het versterken van de positie van de mondhygiënist in de gezondheidszorg. Als voorzitter wil ik mij inzetten voor het verder ontwikkelen van onze vereniging en het behartigen van de belangen van onze leden. Ik wil een verbindende rol spelen tussen de verschillende partijen in de (mond)zorg, zodat we samen kunnen werken aan optimale mondzorg voor patiënten.

Ik geloof dat mijn ervaring als mondhygiënist, mijn leiderschapskwaliteiten en mijn uitgebreide dossierkennis mij geschikt maken voor de functie van voorzitter van NVM-mondhygiënisten. Ik ben vastbesloten om deze uitdaging aan te gaan en zal mij met veel enthousiasme inzetten voor onze vereniging en voor de toekomst van ons vakgebied. Ik hoop dat ik jullie vertrouwen en steun mag ontvangen om de rol als voorzitter te vervullen.

 

Naast dat Loes is benoemd tot nieuwe voorzitter heeft er nog een verandering plaatsgevonden. Ceta Nguyen- Cirio is sinds afgelopen vrijdag officieel bestuurslid voor de portefeuille Onderwijs, Scholing en Wetenschap.

Wij wensen Loes en Ceta veel succes!

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl