woensdag 10 juli 2024

Nederland Gekozen als gastland voor het International Symposium on Dental Hygiene 2030!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Nederland is geselecteerd als gastland voor het International Symposium on Dental Hygiene (ISDH) in 2030. Dit opwindende nieuws werd vandaag bekendgemaakt in aanloop naar het ISDH 2024 in Seoul, Zuid-Korea.

 

Het ISDH is een toonaangevend internationaal evenement dat mondhygiënisten van over de hele wereld samenbrengt om kennis en innovaties te delen op het gebied van mondgezondheid. De keuze voor Nederland als gastland onderstreept onze sterke reputatie en toewijding op het gebied van mondhygiëne en gezondheidszorg.

 

De NVM-mondhygiënisten is trots om organisator te zijn van dit wereldwijde evenement en kijken ernaar uit om onze collega’s uit de hele wereld te verwelkomen in Nederland. We zullen de komende jaren hard werken om een onvergetelijk symposium te organiseren dat niet alleen bijdraagt aan de professionele ontwikkeling van mondhygiënisten, maar ook de mondgezondheid wereldwijd bevordert.

 

Houd onze nieuwsbrieven en website in de gaten voor meer informatie en updates over het ISDH 2030. We zullen regelmatig updates verstrekken over de voorbereidingen, het programma en de sprekers. Samen voor een mondgezonde toekomst!

 

Links: Loes Velthoven-Verlinden
Voorzitter NVM-mondhygiënisten

Rechts: Sylvia van Houten-Talma
Vicevoorzitter en bestuurslid

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl