maandag 08 juli 2024

Nog maar één week vroegboekkorting, meld je snel aan!

Wil jij na je vakantie jouw kennis over preventie verbreden en verdiepen? Kom dan naar het NVM-najaarscongres op vrijdag 8 november 2024 van 9.30 tot 17.30 uur in de Flint in Amersfoort. Het thema is “Het grote mondhygiënecongres. De essentie van preventie > van jong tot oud“.

Loes Velthoven-Verlinden, voorzitter NVM-mondhygiënisten, opent het congres. Vervolgens leidt dagvoorzitter Serap Cam, vierdejaarsstudent Mondzorgkunde aan de HU, ons van de aanwezigheid van de mondhygiënist op het consultatiebureau naar het voorkomen van white spots. Daarna behandelen wij de praktische implementatie van de KIMO-richtlijn ‘Mondzorg voor jeugdigen’ en hoor je meer over de wereld van afwijkende mondgewoonten. We eindigen met het voorkomen en behandelen van (hals)cariës bij ouderen met de do’s en don’ts. Kijk op onze congreswebsite voor meer informatie over de sprekers, presentaties en het voorlopige programma.

Mis deze kans niet om nieuwe inzichten op te doen die het verschil maken voor jou en je patiënten. Je krijgt ook de gelegenheid om te netwerken met collega’s en kennis te maken met experts uit het vakgebied op de uitgebreide beursvloer. Verder reiken wij de NVM Colgate Professional Studieprijs, NVM Colgate Professional Passieprijs én de Publicatieprijs, een samenwerking van NVM-mondhygiënisten en Sunstar GUM, uit. Een unieke kans om betrokken te zijn bij belangrijke erkenningen binnen ons vakgebied. Wie weet sta jij hier nu of in de toekomst wel als prijswinnaar?

Wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Schrijf je hieronder snel in! Je hebt nog één week (t/m maandag 15 juli a.s.) de tijd om te profiteren van de vroegboekkorting van € 15,-. Voor NVM-leden geldt een gereduceerd deelnametarief, dat na het inloggen zichtbaar is.

Zien we jou ook op 8 november? We kijken ernaar uit om samen een inspirerende dag te beleven.

Schrijf je in!

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl