Dit nieuwsbericht is langer dan 12 maanden geleden gepubliceerd. De informatie kan verouderd zijn. Bekijk ons nieuwsoverzicht voor actualiteiten.

maandag 19 september 2022

Nu beschikbaar: nieuw ICO-studiepakket Voeding & Mondgezondheid

Elk jaar ontwikkelt NVM-mondhygiënisten een studiepakket over mondgezondheid in relatie tot de algemene gezondheid voor gebruik in ICO-groepen (InterCollegiaal Overleg). Intercollegiaal Overleg is een overleg tussen collega’s in de regio waarbij je op structurele basis met elkaar kennis en ervaringen uitwisselt om zo de kwaliteit van jouw professionele zorg te verbeteren. Vandaag, op de Dag van de Diëtist, lanceren we het nieuwe ICO-studiepakket Voeding & Mondgezondheid. Dit studiepakket biedt ondersteuning, structuur én handvatten bij het bespreken van dit actuele onderwerp in ICO-groepen.

Kennis van de relatie tussen voeding en mondgezondheid kan helpen om je patiënten beter te behandelen en te adviseren. De volgende drie thema’s komen in deze module aan bod; gezonde voeding en een gezonde leefstijl, de relatie tussen voeding en de mondgezondheid, en de interprofessionele samenwerking met andere zorgprofessionals zoals de diëtist en leefstijlcoach.

Maak als NVM-lid gratis gebruik van dit studiepakket:

Download het ICO-studiepakket Voeding & Mondgezondheid 5 redenen om aan te sluiten bij een ICO-groep

 

We hopen dat dit nieuwe studiepakket je veel inspiratie, kennis én stof tot discussie biedt!

 

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl