vrijdag 31 augustus 2018

NVM-mondhygiënisten zoekt last-minute een stagiair (online) communicatie!

Ben je derdejaars student en volg je bijvoorbeeld een studie Communicatie, Communicatie & multimedia design, Design en visuele communicatie of Commerciële economie? En nog op zoek naar een prikkelende stageplek? Lees dan verder! (aan de andere lezers het verzoek dit bericht graag te liken/delen ;-))

Vanaf september (startdatum in overleg) hebben wij een ontzettende leuke én leerzame plek in de aanbieding voor je bij NVM-mondhygiënisten, de beroepsorganisatie voor mondhygiënisten in Nederland. Je gaat op onze afdeling communicatie meedraaien, meedenken en uitvoerend aan de slag bij de ontwikkeling van onze (online) communicatie-uitingen. Geen dag is hetzelfde en dat maakt deze plek zo interessant en vooral leerzaam. Het ene moment ben je bezig met het creëren en plaatsen van berichten op social media richting onze leden en de  consument. Een ander moment denk je mee over onze (online) strategie, de customer journey of ontwikkel je video’s en andere content voor onze online kanalen. Je werkt mee aan het vullen van onze contentkalender, stuurt digitale nieuwsbrieven uit en monitort wat er allemaal gebeurt in (online) medialand. Uiteraard ontvang je voor je inzet een nette stagevergoeding.

Heb je interesse? Stuur ons dan een e-mail met je creatieve motivatie via communicatie@mondhygienisten.nl. Heb je vragen en wil je deze liever eerst telefonisch stellen, dan kun je contact opnemen met Nathalie Stekelenburg, Hoofd communicatie, via 030 – 657 10 13.

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl