Dit nieuwsbericht is langer dan 12 maanden geleden gepubliceerd. De informatie kan verouderd zijn. Bekijk ons nieuwsoverzicht voor actualiteiten.

vrijdag 13 november 2020

NVM Oral-B Studieprijs 2020 uitgereikt!

Zojuist is tijdens het NVM-najaarscongres, dat dit jaar voor het eerst digitaal wordt georganiseerd, de NVM Oral-B Studieprijs uitgereikt. Om meer mondhygiënisten te laten delen in de interessante inhoud van scripties, organiseert NVM-mondhygiënisten samen met het NTvM (Nederlands Tijdschrift voor Mondhygiëne) en Oral-B elk jaar deze prijs. De NVM Oral-B Studieprijs is dé prijs voor de beste en meest originele scriptie die is afgeleverd aan de opleiding Mondzorgkunde.

 

Bekijk de uitreiking!

 

De eerste prijs is gewonnen door Julia Maijer van de Hogeschool Utrecht, met haar scriptie ‘De invloed van omgevingslicht op de diagnostische waarde van approximale glazuurcariës’. Julia wint €1.500,- te besteden aan een vakinhoudelijk congres of andere deskundigheidsbevordering.

 

De tweede prijs werd binnengesleept door Lars Toonen en Melissa Vagevuur van de HAN. Hun scriptie is getiteld ‘What is the effect of a chlorhexidine mouthwash on human blood pressure? A systematic review and meta-analysis’. Lars en Melissa winnen €750,- te besteden aan een vakinhoudelijk congres of andere deskundigheidsbevordering.

 

Said Rahimi van Inholland won de derde prijs met zijn scriptie ‘Aanpassingen in het behandelplan door de mondhygiënist op basis van de financiële draagkracht van de patiënt’. Hij wint een jaarabonnement NTvT (Nederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde).

 

Namens NVM-mondhygiënisten alle vier van harte gefeliciteerd!

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl