maandag 01 oktober 2018

NVM-YOUNG PROFESSIONALS EVENT 2018 ‘GRENZELOOS SAMENWERKEN’ i.s.m. Oral-B

Als je als mondzorgprofessional goed voorbereid wilt zijn op het veranderende zorgveld, is samenwerken met andere professionals een must. Vaak doe je dat al, met collega’s binnen of buiten de praktijk waar je werkt. Daag jezelf uit en kijk ook buiten je eigen grenzen als het gaat om samenwerking. Bijvoorbeeld met het oog op het experiment als onderdeel van de taakherschikking die vanaf januari 2020 van start gaat. Als je besluit deel te nemen, ben je vanaf die datum zelfstandig bevoegd voor een aantal voorbehouden handelingen. Om het experiment goed te laten slagen, is samenwerken met andere professionals essentieel. Jouw meerwaarde als de op preventie gerichte mondhygiënist komt daarmee bij uitstek naar voren.

Wees voorbereid op je toekomst! Tijdens het Young Professional Event 2018 inspireren we je met vele goede voorbeelden van zowel interprofessionele als multidisciplinaire samenwerking.

Datum: zaterdag 15 december 2018 – 10.00-16.00 uur
Locatie: DeFabrique, Utrecht
Voor wie: mondhygiënisten die tussen nu en 2013 zijn afgestudeerd én vierdejaarsstudenten Mondzorgkunde. Ook voor niet NVM-leden!
KRM-punten:voor het Young Professional Event zijn punten aangevraagd bij het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten

Klik hier voor meer info & inschrijving.

 

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl