donderdag 03 november 2022

Join ook het Online Graduation Event – De NextGen Mondhygiënist 🎓

Op woensdag 30 november is het Online Graduation Event: dé bijeenkomst voor pas afgestudeerde mondhygiënisten die hun carrière willen kickstarten! Tijdens het online event feliciteren we je met je diploma, behandelt onze gastspreker een aantal relevante thema’s en leer je collega mondhygiënisten kennen. Het evenement wordt georganiseerd door NVM-mondhygiënisten in samenwerking met Colgate. Deelname is gratis!

Programma – woensdagavond 30 november 2022

19:30                     Online inloop en applaus voor afstudeerders

19:35                     Introductie door dagvoorzitter Guus Bok

19:40                     Interactieve quiz – Leer je collega’s kennen

20:00                    Videoboodschap van mondzorgprofessionals

20:05                     Gastspreker: Sarah Takhama – De NEXTGEN mondhygiënist

20:35                     Vragenronde

20:40                     Over NVM-mondhygiënisten

20:50                     Over Colgate – goodiebag

21:00                     Afsluiting & evaluatie

21:05                     Einde

 

Thema – De NextGen Mondhygiënist

NextGen Mondhygiënisten hebben te maken met veel dynamiek en verandering binnen het vak. De ontwikkelingen vliegen ons om de oren: nieuwe wetten en regels, vooruitgang rondom het experiment zelfstandige bevoegdheid en behandelmethoden continu worden geoptimaliseerd. We kunnen het erover eens zijn dat dit alles in het belang van de beste zorg voor de patiënt is. Maar het maakt het werk als mondhygiënist, in welke arbeidsvorm dan ook, wel erg uitdagend.

Gastspreker: Sarah Takhama

Sarah Takhama is een 28-jarige mondhygiënist uit Amsterdam met hele ambitieuze ondernemersdoel. Een spin in het wiel zijn binnen de eerlijke mondzorg is een doel die haar nauw op het hart ligt. Sarah vindt het daarnaast belangrijk om zorgprofessional te zijn met goede communicatieve vaardigheden. Speciaal voor alle afgestudeerden deelt zij daarom graag haar reis van startende student Mondzorgkunde naar zelfstandige mondzorgprofessional.

Leer je collega-mondhygiënisten kennen

Door middel van de interactieve quiz kom je meer te weten over je collega-mondhygiënisten. Samen kom je namelijk verder! Het online event is een goed moment om te zien hoe anderen omgaan met de confrontaties van starten op de arbeidsmarkt. En het delen van jouw verhaal kan anderen weer aanmoedigen.

Praktische informatie

📅 woensdag 30 november 2022
🕛 19:30 – 21:00
💻 Online
🎟️ Deelname is gratis. Ook als je geen lid bent!

Voor dit evenement zijn KRM-punten aangevraagd.

Inschrijven?

Wil je het Graduation Event ook online bijwonen? Dan ben je van harte welkom! Colgate geeft namelijk een hele interessante goodiebag weg aan de deelnemers en de inhoud komt erg goed van pas! Niet afgestudeerd dit jaar? Deel dit bericht dan met je afgestudeerde vrienden of familieleden!

Schrijf je in

 

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl