Dit nieuwsbericht is langer dan 12 maanden geleden gepubliceerd. De informatie kan verouderd zijn. Bekijk ons nieuwsoverzicht voor actualiteiten.

woensdag 15 december 2021

Terugblik online Young Professionals Event 2021

Wat een leuke avond hebben we gehad tijdens het NVM- Young Professionals Event i.s.m. Oral-B op donderdag 9 december. De eerste kerstborrel van 2021!

Er werden twee presentaties over duurzaamheid gegeven door Celeste Giganti van Oral-B en Edwin Wiersema, tandarts. Daarna was er een pubquiz met DJ Peter en quizmaster Guus, die ook nog eens goed kan zingen. Tijdens de pubquiz presenteerden drie mondhygiënisten zich die in het buitenland werkzaam zijn, Denise Calzolari uit Italië en de twee Nederlandse mondhygiënisten Regina Venema uit de Verenigde Arabische Emiraten en Ron Knevel vanuit Australië. In de pubquiz werden zowel inhoudelijke/wetenschappelijke vragen gesteld als ‘fun’ vragen. De uiteindelijke winnaar was Youssra Aassafro! Zij ontvangt een Pathé-thuis bon met versnaperingen. Ook Danique Bargerink en Nicole Veringmeier ontvangen een bon.

De Commissie Young Professionals toonde ook nog de teaser voor het YP-event op 21 mei 2022. Zet deze datum vast in je agenda!

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl