Dit nieuwsbericht is langer dan 12 maanden geleden gepubliceerd. De informatie kan verouderd zijn. Bekijk ons nieuwsoverzicht voor actualiteiten.

zaterdag 12 december 2020

Terugblik Young Professionals Event 2020

Vandaag organiseerden we in samenwerking met Oral-B en de Young Professionals Commissie het Young Professionals Event 2020. Hét evenement voor mondhygiënisten die in de afgelopen vijf jaar zijn afgestudeerd en laatstejaars studenten Mondzorgkunde.

Met 123 enthousiaste deelnemers en een interessant programma kijken we terug op een geslaagd congres. Kai Vermaas verzorgde als dagvoorzitter het event én vertelde hoe je ‘find a way to get paid to play’ kunt bereiken. Zijn sidekick was PiO, de speciaal door Oral-B ontwikkelde interactieve robot. Jurist Marjolein Stigter vertelde de deelnemers als tweede spreker alles over arbeidsrecht en het verschil tussen werken als zzp’er en werken in loondienstverband. Joyce Baert van Oral-B nam ons mee in de actuele ontwikkelingen binnen hun mondzorgaanbod. Specialist in ergonomie binnen de mondzorg Kitty Jacobs vertelde hoe je gezond en veerkrachtig kunt (blijven) werken. Parodontoloog Steven Lim gaf ten slotte tips om bevlogen en met plezier je leven lang als mondhygiënist te kunnen werken.

Dank aan Oral-B en de Young Professionals Commissie voor het mede een succes maken van dit evenement, en dank ook aan alle aanwezigen voor hun deelname!

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl