Dit nieuwsbericht is langer dan 12 maanden geleden gepubliceerd. De informatie kan verouderd zijn. Bekijk ons nieuwsoverzicht voor actualiteiten.

maandag 23 mei 2022

Terugblik Young Professionals Event

Wat was zaterdag 21 mei een leuke en interessante dag! Tijdens de interactieve sessie in de ochtend en de lezingen tijdens het Young Professionals Event 2022 over duurzaamheid en het werken als mondhygiënist in het buitenland brachten deelnemers elkaar op ideeën. Oral-B reikte de Oral-B iO limited special edition elektrische tandenborstel uit aan de winnaar van de Instagram-actie. Wij feliciteren Carlijn en wensen haar veel poetsplezier!

Verder toonden zij aan ons hoe we de nieuwe app kunnen gebruiken om elektrisch poetsen nog interessanter te maken. In de pauzes bezochten deelnemers stands van Oral-B en NVM-mondhygiënisten. Dagvoorzitter Guus Bok zorgde voor een spannende quiz en reikte Efteling-kaarten uit aan de winnaar. Tijdens de borrel kon iedereen bijkomen van de strijd en gezellig bijkletsen. Wij bedanken de deelnemers, sprekers, Guus Bok, youngprofessionals-commissie, Oral-B en vrijwilligers voor hun bijdrage aan deze afwisselende dag.

Foto’s: Suzanne Blanchard

 

 

Tot op het Lustrumcongres op 23 september in Musis Sacrum Arnhem!

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl