woensdag 07 juli 2021

UITNODIGING: kom naar het NVM-najaarscongres 2021

Op 12 november 2021 organiseren we het NVM-najaarscongres met als thema ”Het belang van vroegsignalering: van Anamnese tot Zorgverlening” in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Je bent van harte welkom!

Nadat we ruim een jaar niet fysiek bij elkaar konden komen, is er licht aan het einde van de tunnel. We kijken er naar uit om weer samen te komen, elkaar te inspireren, te verbinden en om samen kennis op te doen. Voorafgaand aan het congres vindt de Algemene Ledenvergadering van NVM-mondhygiënisten plaats, waar NVM-leden ook van harte welkom zijn.

Het goed leren afnemen van de medische anamnese maakt sinds jaar en dag onderdeel uit van de opleiding Mondzorgkunde, het vormt de basis van ons beroep. Deze kennis vormt ook de basis van het NVM-najaarscongres 2021. Van hieruit gaan we verder: het is interessant om te kijken naar de recente ontwikkelingen. De taakopvatting van de mondhygiënist wordt breder, met een verschuiving naar een professional die alle aspecten van de gezondheid van zijn of haar patiënt meeneemt. De T-shaped professional die doet aan vroegsignalering.

Lees meer over het thema, het programma, de sprekers en praktische informatie én schrijf je in via de congreswebsite.

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl