vrijdag 17 januari 2020

Vacature bestuurslid portefeuille Belangenbehartiging per 13 november 2020

Per 13 november 2020 komt de bestuursportefeuille Belangenbehartiging vrij. De portefeuille Belangenbehartiging is gevarieerd en dynamisch. Je begeeft je in de wereld van zorgverzekeraars, de NZa en verschillende andere organisaties (stakeholders) die direct van invloed zijn op het beroep van de mondhygiënist. De diversiteit van organisaties en mensen waarmee je in contact komt geeft je een brede blik op de processen die zich afspelen binnen de mondzorg op landelijk niveau. NVM-mondhygiënisten is een gewaardeerde en serieuze partner bij stakeholders en je krijgt daarmee de kans om de toekomst van het beroep mede vorm te geven op een manier die duurzaam is op het gebied van vergoedingen, tarieven en toegankelijkheid.

Daarnaast help je mee producten en diensten te ontwikkelen voor leden die in loondienst,  als praktijkeigenaar of als zzp’er actief zijn. Je bent verantwoordelijk voor de jaarlijkse bijeenkomst voor zelfstandig ondernemende mondhygiënisten en houd je ook bezig met wettelijke veranderingen en verplichtingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de WKKGZ en de wet- en regelgeving rondom zzp’ers.

Als bestuurder heb je een rol in het signaleren van belangrijke ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg in het algemeen en in het bijzonder met betrekking tot de mondzorg, vertaalt deze naar beleid en creëert daarmee de randvoorwaarden voor onze leden om hun beroep in optima forma te kunnen uitvoeren.

 

Wat voor talent zoeken wij?

Voor deze functie zoeken we iemand met het volgende profiel:

  • je hebt een hbo+ werk- en denkniveau
  • je hebt aantoonbare belangstelling voor de gezondheidszorg en affiniteit met de mondzorg
  • beleidsvorming en lobby in een complexe omgeving is je niet vreemd
  • je bent communicatief sterk en hebt een helikopterview
  • je bent analytisch, nauwkeurig en oplossingsgericht
  • je bent een zelfstandige, enthousiaste, slagvaardige teamwerker en hebt een flexibele instelling
  • je bent ondernemend en met je vasthoudendheid, overtuigingskracht en netwerkvaardigheden weet je resultaten te bereiken, ook wanneer je daarin tegenslag ondervindt

 

Wat bieden wij je?

Een interessante bestuursfunctie (gemiddeld 12 uur per week), waarbij je invloed hebt op de mondzorg van morgen. Je ontvangt een marktconforme vergoeding.

 

Heb je interesse?

Als je deze uitdaging aan wilt gaan, verstuur dan je motivatiebrief en cv aan de commissie Werving en Selectie van NVM-mondhygiënisten, Postbus 1166, 3430 BD Nieuwegein of via e-mailadres bureau@mondhygiënisten.nl. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via 030-6571013. De sollicitatietermijn sluit op 28 februari 2020.

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl