donderdag 01 juli 2021

Word jij onze nieuwe Beleidsmedewerker?

Let op: de vacature van Beleidsmedewerker is inmiddels niet meer vacant.

 

Wil jij een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een dynamische beroepsorganisatie? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

 

Dan zoeken wij jou!

 

Beleidsmedewerker

 

NVM-mondhygiënisten is dé beroepsorganisatie van mondhygiënisten in Nederland. Met meer dan 4.200 leden en 50 jaar ervaring als belangenbehartiger, neemt NVM-mondhygiënisten een niet meer weg te denken positie in de mondzorg in. De vereniging staat borg voor professionele preventieve mondzorg. Dit doet zij door de belangen van mondhygiënisten zo goed mogelijk te behartigen. Met kwaliteit als onderscheidend element. Vanaf de hbo-opleiding tot aan het pensioen.

 

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega beleidsmedewerker, bij voorkeur mondhygiënist

Wegens pensionering van één van de beleidsmedewerkers zijn wij per 1 oktober 2021 op zoek naar een nieuwe collega voor 32 uur per week. Samen met twee collega-beleidsmedewerkers ben je verantwoordelijk voor de beleidsuitvoering van verschillende aandachtsgebieden en thema’s binnen de vereniging. Wij zoeken bij voorkeur een mondhygiënist, die kennis en ervaringen uit de praktijk kan vertalen naar een beleidsmatige ondersteuning en advisering binnen de organisatie.

 

Je werkzaamheden

De werkzaamheden zijn veelzijdig en afwisselend. Als beleidsmedewerker informeer, ondersteun en verenig je de leden. Je bent voor veel leden en patiënten het aanspreekpunt voor vragen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor beleidsontwikkeling en uitvoering binnen verschillende aandachtsgebieden. Jouw aandachtsgebied betreft de interne organisatie zoals regionalisatie, vakgroepen, commissies en nieuw te ontwikkelen platforms, maar ook de belangenbehartiging van leden in loondienst en de zelfstandig ondernemende leden. Tenslotte ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van producten die voor de leden ondersteunend zijn aan de beroepsuitoefening.

 

Jouw kenmerken

✓  Je hebt een hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding Mondzorgkunde of een vergelijkbare opleiding in de mondzorg.

✓  Je hebt goed ontwikkelde mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

✓  Je bent servicegericht.

✓  Je bent niet bang om voor groepen te spreken.

✓  Je bent goed in het ontleden van informatie en het leggen van verbanden.

✓  Je doorziet snel welke ontwikkelingen gevolgen hebben voor je werk en kan dit omzetten in beleid. Je gaat daarbij resultaatgericht te werk.

✓  Je geeft gevraagd en ongevraagd jouw advies en deelt je kennis, ideeën en inzichten met anderen. Je staat open voor samenwerking en de mening en ideeën van anderen binnen het team of het bureau.

✓  Je bent flexibel in je werktijden; met regelmaat zullen er ook avondactiviteiten zijn.

✓  Kennis van een bestuurlijke organisatie is een pre.

 

Inclusiviteit

NVM-mondhygiënisten stimuleert een inclusieve cultuur waarbinnen alle collega’s zich betrokken voelen en de ruimte hebben om kwaliteiten te ontwikkelen. Je bent daarom welkom bij ons ongeacht je levens-, geloofsvoorkeuren en/of culturele achtergrond. Welke competenties breng jij mee? Daar zijn wij nieuwsgierig naar. Ons toekomstige team is een divers team en daarmee een afspiegeling van onze ledengroep. Het bouwen en werken aan inclusieve communicatie staat centraal.

 

Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie in een team van professionals waarin je invloed hebt op de mondzorg van morgen. Je ontvangt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband en een salaris dat gebaseerd is op functiegroep 55-60 van de CAO ziekenhuizen bij een 38-urige werkweek. Je functioneel leidinggevende is de intern directeur van het bureau in Utrecht. In deze uitdagende tijd vindt de aansturing van taken en werkzaamheden veelal online en dus op afstand plaats. Hetzelfde geldt voor de afstemming op de afdeling zelf. Het verenigingsbureau telt negentien collega’s en vijf bestuursleden. Locatie verenigingsbureau: Groenewoudsedijk 40, 3528 BK Utrecht (Papendorp, Utrecht).

 

Interesse?

Schrijf dan een motivatiebrief, en stuur deze samen met je cv uiterlijk 28 juli 2021 per

e-mail naar NVM-mondhygiënisten, t.a.v. Herman Frankes (intern directeur), onder vermelding van ‘sollicitatie Beleidsmedewerker’ via herman.frankes@mondhygienisten.nl. Gesprekken worden naar verwachting gepland in week 32.

Kijk voor meer informatie op onze websites www.nvmmondhygienisten.nl en  www.mondhygienisten.nl of neem contact met ons op via 030 – 657 10 13.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

 

 

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl