NVM Oral-B Studieprijs

Studeer jij af aan de opleiding Mondzorgkunde? Stuur dan je scriptie in en maak kans op mooie prijzen!

Om meer mondhygiënisten te laten delen in de interessante inhoud van scripties, organiseert NVM-mondhygiënisten samen met het NTvM (Nederlands Tijdschrift voor Mondhygiëne) en Oral-B elk jaar de NVM Oral-B Studieprijs.

De NVM Oral-B Studieprijs is dé prijs voor de beste en meest originele scriptie die is afgeleverd aan de opleiding Mondzorgkunde. Deze prijs is een extra bekroning op jouw harde werken! Je sluit uit dat je scriptie in een stoffige la verdwijnt, maar brengt de inhoud onder de aandacht van het werkveld waarvan jij nu ook onderdeel uitmaakt.

Benieuwd naar de winnaars van 2019? Bekijk ze hier.

Wat kun je winnen?

Wie kan deelnemen?

Hoe kun je deelnemen?

Jurering
De jury van de NVM Oral-B Studieprijs 2021 bestaat uit een vertegenwoordiger van het werkveld, de vakgroep Onderwijs, Scholing en Wetenschap en vanuit het NTvM. Zij beoordelen de inzendingen op kwaliteit van het uitgevoerde onderzoek, bruikbaarheid van de onderzoeksresultaten voor het veld, schrijfstijl en presentatie en op originaliteit.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking vindt plaats tijdens het NVM-najaarscongres. Over de inhoud van de winnende scripties verschijnen vanaf januari 2022 artikelen in het NTvM.

Vragen?
Neem contact op met NVM-mondhygiënisten via bureau@mondhygienisten.nl.

 

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl