Terug naar de FAQ

Wie kan zich inschrijven in het tijdelijk BIG-register?

Mondhygiënisten die vanaf 2006* zijn afgestudeerd en een bachelorsdiploma hebben. Dit geldt ook voor mondhygiënisten die 2- of 3-jarig zijn opgeleid én aanvullend een upgrading bachelor hebben gedaan.

*In 2006 studeerden de eerste vierjarig opgeleide mondhygiënisten af. Ook studeerden er in dat jaar nog een aantal collega’s van de driejarige opleiding af. Omdat in het uittreksel van DUO niet staat of je diploma de drie- of de vierjarige opleiding betreft en je alleen met een vierjarig bachelorsdiploma mee kan doen aan het experiment, zal er gevraagd worden om aanvullend je diplomasupplement op te sturen. Dit diplomasupplement heb je bij je diploma ontvangen. Dit moet een origineel gewaarmerkt diplomasupplement zijn.
Voor buitenslands gediplomeerden geldt dat hun bachelorsdiploma beoordeeld moet zijn door de commissie mondhygiënisten van het CIBG en dat zij een bewijs van erkenning van de beroepskwalificaties moeten hebben van het ministerie van VWS waarin aangegeven is dat voldaan is aan het advies omtrent aanpassingsstage en cursussen. Doe de check of je mee kan doen via de beslisboom.

Je vraag nog niet voldoende beantwoord?

Stel dan nu je vraag via onderstaand contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 030 - 65 71 013

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl