vrijdag 22 maart 2024

De Week van de Mondhygiënist 2024 is in volle gang: terugblik op de afgelopen dagen

De Week van de Mondhygiënist 2024 is nog steeds in volle gang. Na de update van afgelopen woensdag geven we je graag weer een update over wat er is gebeurd afgelopen dagen.

Media

Het maandag door ons uitgestuurde persbericht is ook later in de week door veel media overgenomen. Zo besteedde ook het onder jonge ouders geliefde Kek Mama aandacht aan het belang van preventieve mondzorg en stonden we in nog meer lokale media. Allemaal mooie exposure voor ons beroep! 

Leden in actie

We hebben inmiddels ook al veel mooie verhalen gehoord van leden die zich inzetten deze Week van de Mondhygiënist. Zo gaf deelnemend mondhygiënist Evelien van Lee meerdere poetslessen op een basisschool in Helmond.

 

Deelnemend mondhygiënist Ilse Timmermans heeft daarnaast de plaatselijke peuterspeelzaal Kiekebos uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in haar praktijk Te Gekke Bekkies in Rotterdam. De enthousiaste kinderen mochten zelf bij hun juf tanden tellen, verven, afzuigen en poetsen.

Campagne en online game

Verder is de grootschalige advertentiecampagne nog steeds flink op stoom én wordt de online game Mond Mysterie door veel enthousiaste kinderen gespeeld. Volgende week laten we je weten hoeveel mensen de campagne inmiddels heeft bereikt en hoe vaak het spel al is gespeeld.

Buiten onze eigen advertenties zien we de campagne ook bij véél leden op social media voorbij komen. We zijn heel blij met alle promotie van ons mooie vak! Hieronder een greep van de posts die we spotten.

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl