donderdag 20 december 2018

Extra nieuws rond de petitie ‘School & frisdrank de schoolkantine uit!’

Op 5 december hebben we een persbericht uitgestuurd om ouders op te roepen de petitie ‘School & frisdrank de schoolkantine uit!’ te ondertekenen. De aanleiding voor het uitsturen van het persbericht was de uitkomsten van het Signalement Mondzorg 2018, waarmee duidelijk is geworden dat het slecht gaat met het Nederlandse tienergebit. De petitie kan nog veel handtekeningen gebruiken, en daarom vragen we jullie nog eens om hulp.

Via deze link kun je de petitie online ondertekenen, maar het is ook mogelijk om deze via het papieren format te tekenen. Met het papieren format kun je bovendien makkelijker meer mensen laten ondertekenen. Dus ga handtekeningen verzamelen op bijvoorbeeld een schoolplein of andere plek waar veel mensen samenkomen, en zet je in voor gezondere tienermonden. Stuur de handtekeningen die je verzameld hebt naar Ira van Eelen, oprichter van Toothcamp en initiatiefnemer van de petitie, via ira_vaneelen@hotmail.com.

Om de petitie extra aandacht te geven heeft Ira van Eelen ook dit leuke promotiefilmpje gemaakt, waarin onder meer NVM-mondhygiënisten een rolletje speelt.

Dus teken de petitie, deel de petitie én verzamel extra handtekeningen. Zet je in voor een mondgezonde generatie!

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl