vrijdag 14 december 2018

Facebookpagina @NVMstudenten stopt.. maar je kunt ons blijven volgen!

Nadat de Facebookpagina @NVMstudenten jarenlang hét platform voor studentleden van NVM-mondhygiënisten en andere geïnteresseerden is geweest, merken we dat steeds meer studenten actief zijn op andere kanalen dan Facebook. In juni zijn we van start gegaan met Instagramaccount @mondzorgkundestudenten, waar we inmiddels al ruim 750 betrokken volgers hebben. Omdat Instagram zo goed loopt en Facebook steeds minder actief gevolgd wordt door studenten, hebben we besloten per januari 2019 te stoppen met de Facebookpagina voor studenten.

We willen jullie echter allemaal oproepen om ons te blijven volgen! Dat kan via onze openbare Facebookpagina, via Instagram, via Twitter, via LinkedIn en via YouTube. Daarnaast kan je als NVM-lid op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de mondzorg en de vereniging middels de nieuwsbrieven die we maandelijks versturen, via het NTvM en middels de actuele berichten op deze website.

Alle volgers van de studenten-Facebookpagina: ontzettend bedankt voor het jarenlange volgen en we zien jullie heel graag terug op onze andere kanalen!

 

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl